Вторник, 25 Юни 2019
Петък, 14 Декември 2018 10:27

Втори ден без следа от началника на КАТ – Казанлък

Продължава издирването на Тодор Николов, колегите му се надяват да не е станал жертва на престъпление

 

Ръководството е изключително притеснено, че повече от 48 часа липсва информация за местонахождението на колегата Тодор Николов, началник на управление Пътна полиция в Казанлък.

Продължава неговото издирване, както и на автомобила и оръжието му. Това каза на брифинг рано тази сутрин директорът на ОДМВР – Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев, съобщава БГНЕС.

„Допълнително притеснение води и фактът, че липсва служебното му оръжие от касата му. От момента, в който ми е докладвано, съм разпоредил да бъде сформиран щаб, който да проведе издирвателни мероприятия, за да бъде установено местонахождението на колегата. Към настоящия момент нямам положителен резултат по отношение на издирвателните мероприятия“, подчерта Хаджиев.

„Издирвателните мероприятия продължават. От вчера полицаите от РУ Казанлък са обходили абсолютно всички маршрути, за които има данни, че могат да бъдат посетени от Николов. Днес предстои да бъдат проведени издирвателни мероприятия като ще бъдат проверени абсолютно всички камери на Казанлък, ще бъдат проверени и маршрутите на неговия автомобил“, поясни Хаджиев.

Той подчерта, че Тодор Николов е обявен за издирване, включително неговият автомобил и служебното му оръжие.

Резултат с изображение за тодор николов кат казанлък

Тодор Николов

„Аз силно се надявам, че той не е станал жертва на престъпление“, каза ст. комисар Хаджиев.

„Понеже се появи информация във връзка със случая със задържания колега от РУ- Казанлък, такава връзка не намирам“, коментира той. Хаджиев допълни, че не би могъл да кажа какви са причините за изчезването на колегата.

„Вчера може би в рамките на 30-40 минути съм беседвал със сестра му и със зет му. Не съм усетил индикация да е бил напрегнат и да е имал някакви проблеми“, каза още той. Ст. комисар Хаджиев уточни, че от полицията са разговаряли с цялото му обкръжение и днес кръгът ще бъде разширен.

източник: БГНЕС

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар