Понеделник, 25 Май 2020

Понеделник, 11 Март 2019 12:16

Служителка на НАП, внедрена в градска тоалетна, спасява държавния бюджет

Татяна Кристи с видео роля по повод акциите под прикритие на Агенцията по приходите

След като НАП развеселиха населението с трагикомичната си тайна специализирана акция под прикритие, на която играха хоро с бабите от село Марково, докато все още нямаме отговор къде са източени милиарди от ДДС, в социалните мрежи се появи и информация за още една акция, осмиваща нелепите способи на данъчните.

Журналистката и видеоблогърка Татяна Кристи пусна ново видео, в което се превъплъщава в таен клиент, внедрен в градска тоалетна на площад „Независимост“.

„Никой не знае, че съм таен агент на НАП, мислят си, че съм клиент със стомашно-чревно разстройство, който постоянно влиза и излиза, но всъщност следя дали се дават бончета на хората, ползващи тоалетната за 50 стотинки“, казва „агентката“ под прикритие.

Тя е установила безобразието, че бончета не се дават редовно и има доказателства за тези нарушения. „Хората, даващи тоалетна хартия, имат наглостта да ощетяват бюджета на Република България. Тези престъпления не могат да продължават“, заявява „агентката“ под прикритие.

Тя обаче уверява, че може да спим спокойно, тъй като ще залови нарушителите. Внедряването на агенти в тоалетните ще бъде една от най-успешните акции на НАП през последните години, гарантира „агентката“ и уверява, че благодарение на хора като нея държавният бюджет няма да бъде ограбен.

Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар