Петък, 19 Юли 2019
Понеделник, 18 Март 2019 08:48

Александър Томов издигна кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София

Наесен София ще има нов кмет, заяви пред Втората национална конференция на движение „ЗАЕДНО” той

Слухът, обикалящ от месеци партийните централи, че Мая Манолова ще се бори за кметския стол на София на предстоящите местни избори, най-сетне се потвърди.

"Наесен София ще има нов кмет”, заяви пред Втората национална конференция на движение „ЗАЕДНО” проф. Александър Томов, председател на движението, предаде sosbg.eu.

В подкрепа на това твърдение бе издигната кандидатурата на Мая Манолова за градоначалник на столицата. В мотивите за номинацията бяха изтъкнати сериозните професионални качества, постиженията и усилията, които тя полага като национален омбудсман в защита на интересите на гражданите.

На конференцията движението се обяви за предсрочни парламентарни избори и представи своята листа за евроизборите, съставена изцяло от изтъкнати учени и професори с доказан международен
авторитет.

„ЗАЕДНО” анонсира и програмата си „За по-силна България в обновена ЕВропа”, в която дава заявка, че влиза в битка с корупцията и политическото статукво. Ускореното развитие на страната е в основата на тази концепция, предвиждаща да се достигне 6% годишен икономически растеж, който да бъде постигнат чрез 38 големи индустриални проекта.

В името на тази цел от „ЗАЕДНО” призоваха към помирение за миналото и единение за бъдещето.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар