Четвъртък, 28 Май 2020

Сряда, 24 Юли 2019 10:12

Волен Сидеров заяви, че не вижда смисъл да остава в парламента

Не виждам смисъл да оставам като депутат в този парламент, мамим избирателите, които гласуваха за Обединени патриоти, защото не изпълняваме обещанията си. Това обяви по bTV лидерът на "Атака" и съпредседател на коалицията Обединени патриоти Волен Сидеров

За неизпълнението на обещанията той обвини коалиционните си партньори - НФСБ и ВМРО, и по негово твърдение е сменен като председател на парламентарната група на коалицията с измама.

Сидеров изрази надежда да се проведе политически съвет на коалицията, за да се изясни въпроса за неговото отстраняване от поста.

Във връзка със сделката за изтребителите F-16 той каза, че с нея ще отворим 4000 работни места в САЩ вместо да ги отворим в България.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"САЩ дори не свалят визите за България, третират ни като някакви опасни хора, а се тръби за нашето велико партньорство. Казват: плащайте накуп и няма да мрънкате, а ние евентуално ще ви доставим самолетите. Ако през 2015 г. бяхме реализирали проекта "Южен поток", щяхме да имаме в хазната 2 млрд. лв., а сега ги даваме на САЩ", коментира Сидеров.

Той възприема хакерската атака срещу НАП като "част от днешната действителност", за която се вдига излишно много шум.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 24 Юли 2019 10:12
  Парламентът прие на първо четене 9% ДДС за ресторанти, хотели и книги

  Парламентът прие на първо четене предложението на ГЕРБ и "Обединени патриоти" за 9% ДДС за ресторанти, хотели и книги. Това бе заложено в общ законопроект на управляващата коалиция. Той бе подкрепен с 107 гласа "за", "против" - 1 и "въздържали се" -68, с което той бе приет. Друго предложение в законопроекта е свързано с осигуряване на ваучери за настаняване с номинална стойност 210 лв. за хората на първа линия в борбата с коронавируса.

  На вниманието на депутатите бяха поставени още пет законопроекта, но всички те бяха отхвърлени. Освен общия законопроект с ГЕРБ, свои подобни законодателни инициативи бяха внесли поотделно НФСБ и ВМРО, но те също бяха отхвърлени.

 • Сряда, 24 Юли 2019 10:12
  ГЕРБ и Патриотите се разбраха за ДДС-то

  Важен коалиционен съвет се е провел тази сутрин в Министерски съвет. Новината съобщи съпредседателят на ПГ на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов по време на брифинг в Народното събрание.

 • Сряда, 24 Юли 2019 10:12

Оставете коментар