Четвъртък, 22 Август 2019
Вторник, 13 Август 2019 10:46

Има задържан за погрома в столичното заведение

Става въпрос за неуредени финансови сметки между съдружници, съобщи директорът на СДВР

Има задържан за погрома в столичното заведение от снощи. Това съобщи директорът на СДВР комисар Георги Хаджиев пред Нова тв. Той смята, че случаят ще бъде разплетен още в днешния ден.

"Работим по случая, след като клипът от погрома бе разпространен от медиите. Във вчерашния ден няма подаден сигнал от заведението. Колегите не са спирали през целия ден вчера за работят", добави шефът на СДВР.

Хаджиев обясни още, че става въпрос за неуредени финансови сметки между съдружници.

"Двамата имат и общ бизнес в строителна фирма. Персоналът на заведението е разпитан. Лицата от клипа се издирват и очаквам през днешния ден да бъдат установени", допълни той.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Припомняме, че късно снощи беше разпространено видео, на което се вижда как група мъже нахлуват в заведение на столичния булевард "Тодор Каблешков" и чупят мебели пред очите на изумените клиенти. Нападението е било извършено около 18 часа. Без да крият лицата си, те са отправили заплахи към собственика на заведението.

Неизвестните потрошили масите и разпорили с ножове меката мебел, след като преди това са седели на една от масите в заведението и консумирали напитки.

Мъжете са предупредили персонала собственикът да се обади "на когото трябва", за да не му се случва това всеки ден.

Полицията е задържала поръчителя на атаката в столично заведение вчера. Това е партньорът на собственика на обекта, който беше потрошен от вандали, съобщиха по-късно от МВР.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 13 Август 2019 10:46
  Шефът на СДВР подкрепи Иван Гешев за главен прокурор

  Освен магистратите от цялата страна, които подкрепиха кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, неочаквано официално зад него застана и директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) Георги Хаджиев.

 • Вторник, 13 Август 2019 10:46
  Има задържан за пробива на НАП - бял хакер на 20 години

  „Имаме заподозрян за хакерските атаки. Той беше задържан вчера следобед. Той работи като служител на компания за киберсигурност. В рамките на служебните си задължения тества уязвимости на различни компании с цел да се предотвратят такива атаки. Бял хакер на 20 години. Задържан е на работното му място. Той осъзнава какво е извършил. ”. Това съобщи в предаването „Здравей, България” , а по-късно и по БТВ Явор Колев, началник на отдел „Киберпрестъпност” към ГДБОП.

 • Вторник, 13 Август 2019 10:46
  Отстраниха от длъжност началника на 6-то РУ на МВР в София, буйствал в заведение

  Петър Василев е направил опит да избяга с личния си автомобил, но полицията успява да го залови на бул. "България". Спрян е от служители на 4-то РУ. След това той отказва да му бъде направена проба за употреба на алкохол

Оставете коментар