Събота, 04 Юли 2020

Четвъртък, 29 Август 2019 11:33

ЦСКА: Вярваме на кмета Фандъкова за ползотворно сътрудничество по строежа на новия стадион

От ръководството на футболния клуб се готвят за среща по темата с главния архитект на столицата утре.

В официално писмо от футболен клуб ЦСКА, изразиха пълно доврие към кмета на столицата Йорданка Фандъкова, относно бъдещото ползотворно сътрудничество по изграждане на нов стадион на червените.

Вчера Фандъкова заяви, че няма никакви пречки за изграждането на новото съоръжение. 

От ЦСКА искат кметът на София "да окаже съдействие за синхронизирането на процедурите между отделните институции и по-бързото издаване на "ВИЗА ЗА ПРОЕКТИРАНЕ" от главния архитект, което е първият и задължителен ход на този етап за реализиране на инвестиционния проект."

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

В съобщението пише още, че представители на футболния клуб днес имат среща в Министерството на младежта и спорта, на която ще се обсъди и инициира бъдещото публично - частно партньорство с държавата.

Представители на ЦСКА и на Министерството на спорта ще се срещнат с главния архитект на София Здравко Здравков, където ще се заяви идейния проект за одобрение. 

"Вярваме, че ползотворното сътрудничество с държавните институции и демонстрираните от всички страни добра воля и желание ще доведат до конкретни и успешни действия", завършват съобщението си от ЦСКА.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 29 Август 2019 11:33
  Борисов: Вече не нося телефони, сутрин снимам чекмеджета, дрешници, гардероби (Видео)

  Премиерът Бойко Борисов присъства на символичната първа копка на сградата на българския суперкомпютър в "София техпарк".

 • Четвъртък, 29 Август 2019 11:33
  Фандъкова: Засилваме контрола максимално!

  В градския транспорт маските бяха задължителни и до днес и остават задължителни и от днес нататък. Контролът го засилваме максимално, удвоихме екипите на общинска полиция, които проверяват, от сутринта имаме съставени 3 акта. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, цитирана от "Фокус".

 • Четвъртък, 29 Август 2019 11:33
  От утре с глоби и маски борим COVID-19

  Oт утрe мeрoприятиятa нa зaкритo дa бъдaт oтгaнизирaни c дo 50% oт кaпaцитeтa нa cъoтвeтнaтa зaлa, кaтo зaдължитeлнo ce нocят мacки и други прeдпaзни cрeдcтвa. Тoвa ce oтнacя и зa нoщнитe клубoвe. Тoвa зaяви нa извънрeдeн брифинг миниcтърът нa здрaвeoпaзвaнeтo Кирил Aнaниeв. Пoвoдът e рязкoтo пoкaчвaнe нa cлучaитe нa СОVID-19 у нac прeз изминaлaтa ceдмицa.

Оставете коментар