Неделя, 07 Юни 2020

Неделя, 15 Септември 2019 14:55

Йорданка Фандъкова: Обединяваме се в една велика кауза - в София да се раждат все повече деца

С кампанията „От първи дъх до първи клас” се обединяваме в една велика кауза - в София да се раждат все повече деца.

Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова по време на представянето на кампанията „От първи дъх до първи клас” в Борисовата градина, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Наближава празникът на София. Само след 2 дни ще отбележим Деня на Св. София, на вярата, надеждата и любовта. Преди това утре е прекрасен празник за всички деца, които тръгват на училище. Пожелавам им много успех на първокласниците и много радост на техните родители“, посочи кметът.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Днес сме се събрали за прекрасната инициатива „От първи дъх до първи клас”, която ни дава надежда за града. Благодаря на всички лекари, болници, на екипите на болниците, на неправителствените организации, които се обединяват в една велика кауза – в София да се раждат все повече деца. Щастлива съм, че по наша инициатива създадохме и нашата донорска програма на Столичната община. Най-голямата радост е, че имаме вече 9 бебета. Пожелавам им да растат щастливи, а семействата им да имат все по-големи шансове да се радват на своите деца. Бъдете живи и здрави и успех на учениците утре. Желая ви много радост за децата, нови приятелства и много нови знания. Радвам се, че в София има толкова много хубави поводи да празнуваме,“ заяви Йорданка Фандъкова.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар