Понеделник, 25 Май 2020

Неделя, 13 Октомври 2019 14:37

Некадърен ремонт на кмета Спартански напълни плевенската стоматология с фекалии

Съсипалият Плевен кмет иска нов мандат след поредица от безобразия

Борецът срещу „статуквото”, яростният защитник на демокрацията Георг Спартански агитира плевенчани за нов мандат, но предлагайки им поразия след поразия. Протежето на Найден Зеленогорски твърдо си вярва, че може още 4 години да дооглозгва изстрадалия град.

Както BIG5 вече писа (виж ТУК и ТУК), градът е изправен пред водна криза, тъй като огромната водна каскада в центъра ползва питейна вода, пътищата са тотално разбити, а хората напускат в търсене на работа на други места.

Георг Спартански, вместо да измисли някой проект, който да съживи града, предлага предизборно нова порция некадърност: единствената стоматология, работеща с деца, в града е наводнена с фекалии!

В сградата на здравното заведение, в която освен стоматологични кабинети, се помещават още фитнес клуб и офис на известна охранителна компания, не може да се работи, поради носещите се отвратителни миризми.

Детско здравеопазване ли? Здравословен начин на живот ли? Едва ли си е мислил за електората Георг Спартански, когато е наел група цигани да закърпят криво-ляво спуканата канализация на общинската клиника.

Скъпият „ремонт”, благодарение на който в сградата не може да се диша, е възложен не случайно на циганска бригада без абсолютно никаква квалификация в строително-ремонтните дейности. Плевенчани отдавна знаят, че това е начинът, по който „демократът”, борец срещу „статуквото” се разплаща за гласовете на мургавите плевенчани по време на избори.

Видимо Спартански е уверен в новия си мандат. Градът се обезлюдява, но за сметка на това се увеличават прииждащите роми, които явно не се оплакват от липса на работа.

BIG5

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар