Вторник, 02 Юни 2020

Четвъртък, 17 Октомври 2019 14:59

Израелската телевизия потвърждава пиянството на Иван Портних в Хайфа

 

Въпреки оправданията на варненския кмет, разкритията на „Афера“ за позорното му пиянско поведение в Израел се оказват съвсем верни

Официално съобщение на израелска телевизия Канал 20 (в Twitter) потвърждава дипломатическия скандал с Иван Портних в Израел през февруари 2018 година, пише "Афера".

След като в свое разследване медията извади на показ безобразния огромен скандал с пиянските изцепки на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних в Хайфа, Израел, които той отрече, се оказва, че въпросната изцепка си е съвсем истинска, което се потвърждава и от запазените туитове на „CANAL 20“ (виж по-долу)

Напомняме, че и от БСП също поискаха отговор от ГЕРБ дали прикриват своя кадър и позорното му поведение. Още повече, че и премиерът Бойко Борисов отказа да коментира скандала.

Портних излезе със следното оправдание: „Във връзка с изнесени „информации“, че през февруари 2018 г. съм бил замесен в „скандал“ в Израел, вследствие на който ми е бил поставен черен печат в международния паспорт, бих поставил само един въпрос: Ако всичко това беше истина, как тогава лично щях да посрещна във Варна премиера на Израел Бенямин Нетаняху малко по-късно след „скандала“? Фактите и снимките говорят сами. За съжаление, тези предизборни похвати могат единствено да имат непредвидими последици върху добрите взаимоотношения на Община Варна с бизнеспартньори от Израел, с които в момента активно работим по проект в сферата на транспорта и дигиталните технологии.“

Публикациите в израелските социални мрежи, обаче, показват, че оправданието на Портних е пълна лъжа, което се потвърждава от публикуваните от „Афера“ туитове.

За отбелязване е, че Израелската телевизия Canal 20 има около 198 000 почитатели на страницата си във Фейсбук и 8000 подписани за youtube канала им.

Canal 20: „Дипломатически инцидент: Кметът на Варна беше пиян по време на официално посещение в Израел и според свидетелски показания той постъпи позорно и тормози работник в хотел, където е отседнал“…

ИЗРАЕЛСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ „CANAL 20“ ПОТВЪРЖДАВА В ТУИТЪР ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ С ПОРТНИХ В ХАЙФА, ИЗРАЕЛ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!

Оригинални коментари под туита и преводи на английски и български. Няма как да е предизборно след като се е случило преди година и половина:

 

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар