Понеделник, 06 Юли 2020

Петък, 25 Октомври 2019 15:51

Йорданка Фандъкова: Вярвам в реалните усилия и силата на опита!

Предлагам конкретни решения, зад които стоят подготвени проекти с ясни срокове, заяви кандидатът за кмет на София

Гласове се купуват с празни обещания и се продават, без да се мисли за последствията. Аз вярвам в реалните усилия, в конкретните планове и в силата на опита, заяви Йорданка Фандъкова - кандидат за нов мандат като столичен кмет. По думите й подкрепата трябва да бъде заслужена, зайщото градът се променя не с думи, а с работа.

Фандъкова се обърна в социалните мрежи с ясни послания:

✔️ Предлагам конкретни решения, зад които стоят подготвени проекти с ясни срокове. Имам опит и познавам отлично града, но и знам точно какво да променя. Защото промяната не е въпрос на думи и заявки, а на реални действия.

✔️ Инвестициите в кварталите са една от належащите задачи и гарантирам допълнителни средства всяка година.

✔️ Опасно за града е разбирането на някой кандидати, че “метрото просто си се строи”. Европейската комисия не подарява пари. Лично защитавам всички големи проекти на София и гарантирам, че ще защитя средствата за новите разширения на метрото.

✔️ Аз не харесвам пребоядисването нито в политиката, нито в живота. Играта с цветовете се превръща в кич, а кичът в политиката ражда безпринципност. Това е посланието ми.

Йорданка Фандъкова благодари за подкрепата от групата на ЕНП в Комитета на регионите на Европейския съюз, както и за общата работа за по-високо качество на живот в нашите градове.

Медия

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 25 Октомври 2019 15:51
  Борисов: Вече не нося телефони, сутрин снимам чекмеджета, дрешници, гардероби (Видео)

  Премиерът Бойко Борисов присъства на символичната първа копка на сградата на българския суперкомпютър в "София техпарк".

 • Петък, 25 Октомври 2019 15:51
  Фандъкова: Засилваме контрола максимално!

  В градския транспорт маските бяха задължителни и до днес и остават задължителни и от днес нататък. Контролът го засилваме максимално, удвоихме екипите на общинска полиция, които проверяват, от сутринта имаме съставени 3 акта. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, цитирана от "Фокус".

 • Петък, 25 Октомври 2019 15:51
  От утре с глоби и маски борим COVID-19

  Oт утрe мeрoприятиятa нa зaкритo дa бъдaт oтгaнизирaни c дo 50% oт кaпaцитeтa нa cъoтвeтнaтa зaлa, кaтo зaдължитeлнo ce нocят мacки и други прeдпaзни cрeдcтвa. Тoвa ce oтнacя и зa нoщнитe клубoвe. Тoвa зaяви нa извънрeдeн брифинг миниcтърът нa здрaвeoпaзвaнeтo Кирил Aнaниeв. Пoвoдът e рязкoтo пoкaчвaнe нa cлучaитe нa СОVID-19 у нac прeз изминaлaтa ceдмицa.

Оставете коментар