Понеделник, 18 Ноември 2019
Вторник, 05 Ноември 2019 06:33

Свалят предаването на журналистка, осмелила се да пита за пиянския скандал на Портних в Израел

Заради спечелилия нов мандат варненски кмет на ГЕРБ махат неудобни журналисти в ТВ „Черно море”

На 31 октомври т.г. във варненската телевизия “Черно море“ в авторското си предаване „Посоки.eu“ журналистката и водеща на предаването Елена Кирова си позволява да зададе въпрос на кандидат-кмета на ГЕРБ Иван Портних за пиянския скандал в Хайфа, както и за прословутия булевард „кръгово-елипса“ „Левски“ във Варна.

В предаването на регионалната телевизия  Портних участва в предаването предизборно. След неудобните въпроси от страна на Елена Кирова, обаче, предаването не е качено, за разлика от други, пише сайтът Afera.bg.

На сайта на телевизия „Черно море” не е качено въпросното предаване и то не може да бъде гледано. Най-вероятно е свалено веднага след разразилия се след предаването скандал.

След предаването Елена Кирова е била подложена на свиреп натиск заради въпросите за провалената среща в Хайфа, Израел, заради пиянството на кмета на ГЕРБ, както и заради некачествения ремонт на бул. „Левски”, който след първия дъжд веднага показа, че плаче за още по-сериозен ремонт на ремонта.

На журналистката е било казано, че предаването й се сваля от ефир, я възнаграждението й се намалява драстично, пише Afera.bg. Потресена, Елена Кирова напуска телевизията.

Елена Кирова е единствената журналистка след Сашо Диков и Велизар Енчев, които допуснаха огласяването на пиянския скандал с Портних в Хайфа, разкрит от Веселина Томова и сайта Afera.bg, който очаква коментара на варненската журналистка по темата.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Във фейсбук профила на Елена Кирова се вижда един пост от датата 31 октомври, написан от неин колега:

Работещи в телевизия „Черно море” виждат зад натиска над колежката си „дългата ръка” на общинската съветничка от ГЕРБ  Марица Гърдева, която управлява в сянка телевизията и заради която „Черно море” е една буквално съсипана телевизия, пише още Afera.bg.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 05 Ноември 2019 06:33
  Наказвате изрядните работници, защото сте безсилни да спрете злоупотребите

  Корнелия Нинова: Тези, които работят, внасят си осигуровките дисциплинирано в държавния бюджет и в случай на заболяване имат право да получат обезщетение от собствените си пари, няма да го получат. Те ще бъдат наказани. Категорично се противопоставяме на това

 • Вторник, 05 Ноември 2019 06:33
  Болничните вкараха в спор ГЕРБ и ВМРО, предложението било на Горанов

  Управляващите започнаха с изключенията: Нямало да се реже болничният за гледане на болно дете и при трудова злополука, твърдят Менда Стоянова и Даниела Дариткова

 • Вторник, 05 Ноември 2019 06:33
  Таен коалиционен съвет отсвири пенсиите

  Научаваме от медиите, че на територията на НС се е състоял частичен коалиционен съвет между ГЕРБ, ВМРО и НФСБ. Към народните представители от АТАКА никой не е отправил покана за присъствие. Според информационни източници на срещата е била засегната и темата за размера на минималната пенсия.

Оставете коментар