Събота, 06 Юни 2020

Вторник, 05 Ноември 2019 12:02

Екипът на Слави подаде документи за регистрация на партията "Няма такава държава"

Сценаристът Тошко Йорданов не пожела да отговори в кой спектър от политическото пространство ще работят и дали ще се коалират с Мая Манолова

Екипът на Слави Трифонов регистрира партия. Документите в Софийския градски съд внесе сценаристът Тошко Йорданов заедно с папка с над 3 700 подписа. Сценаристът Тошко Йорданов отказа пред журналистите да каже в кой политически спектър ще се позиционират, както и дали ще се коалират с Мая Манолова.

Пред медиите те обясниха, че все още е твърде рано да казват каква ще бъде политиката на партията, а за всяко нейно решение щели да информират, съобщи „24 часа. Запитан ще се коалират ли с Мая Манолова, която бе първият гост в предаването на Йорданов по новата телевизия на Слави 7/8, сценаристът отговори, че все още е рано за подобни въпроси. Той обясни, че са поканили бившия омбудсман, тъй като е била втора на вота в София, а спечелилата кметското място в София Йорданка Фандъкова вече се е изявила по редица медии.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Припомняме, че партията „Няма такава държава” беше учредена на 5 октомври. Сред основните цели на формацията, описани в учредителната декларация, са засилено участие на гражданите във взимането на решения чрез референдуми, смяна на пропорционалната избирателна система с мажоритарна, намаляване на депутатите от 240 на 120, както и възможност за дистанционно и електронно гласуване и въвеждане на задължително гласуване на избори и референдуми. Слави Трифонов е избран за председател на партията, а зам.-председатели са неговите сценаристи.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар