Петък, 07 Август 2020

Понеделник, 02 Декември 2019 13:53

Дете намери игла в пържолата си

БАБХ ще направи проверка на случая

 

Медицинска игла в пържолата на дете! За опасния инцидент е съобщи в профила си във фейсбук фотографът Васил Къркеланов, който публикува и снимки от злополучната си вечеря.

„Този път не ми е никак забавно. Пържолата беше в чинията на дъщеря ми. Много искам да застрелям този, който е отговорен за това. Идея как да го открия, за да не пострада още някой невинен?“, написа фотографът в социалната мрежа.

Вратната пържола е купил от столичен квартален супермаркет в петък вечерта. Къркеланов и друг път си купувал месо от тази фирма и бил доволен.

След като я изпекох, я сервирах на дъщеря ми, тя още на втората хапка откри медицинска игла, с размери почти 4 см, разказа Къркеланов. Детето е добре, не е успяло да погълне иглата.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Видно от коментарите, възникват два въпроса. Явно има някакво инжектиране. Работили в месопреработващата индустрия, споделят, че се е счупила иглата на машината, която напомпва месото със супергел. Другият въпрос е какво ще се случи, когато тази игла попадне в хранопровода, попита Къркеланов.

Друга версия е, че иглата е от инжектирани антибиотици в животните, като самото животно, чието месо е попаднало у Къркеланов, е погълнало иглата. Друго предположение е, че във врата се поставят ваксините на животните. При по-буйни било обичайно иглата да се счупи.

БАБХ се е самосезирала и ще направи проверка на случая, съобщава Къркеланов.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар