Понеделник, 13 Юли 2020

Петък, 06 Декември 2019 15:13

Данаил Кирилов прие Джок Полфрийман в Министерство на правосъдието

Двамата са обсъждали условията в местата за лишаване от свобода

 

Министърът на правосъдието Данаил Кирилов прие австралийския гражданин Джок Полфрийман, в качеството му на представител на Българското затворническо сдружение за рехабилитация, съобщиха от пресцентъра на правосъдното ведомство.

Срещата се състоя в Министерството на правосъдието дни, след като правосъдният министър покани Полфрийман на разговор по проблемите в затворите.

Двамата се разбраха да бъдат провеждани регулярни срещи с неправителствената организация, на които да бъдат обсъждани въпроси, свързани със средата в пенитенциарните заведения.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Австралийският гражданин ще подготвя и аналитични материали във връзка с подобряване на условията в местата за лишаване от свобода.

Припомняме, че Джок Полфрийман бе осъден на 20 години лишаване от свобода за убийството на 20-годишния Андрей Монов и общо 400 000 лв. обезщетение за причинени неимуществени вреди на родителите на Монов. През септември т.г. бе освободен условно предсрочно (6 години по-рано) от Апелативен съд – София с председател Калин Калпакчиев, което породи силно обществено негодувание и протести.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 06 Декември 2019 15:13
  ТЕD talk с Данаил Кирилов

  Един път облизах един кабел с високо напрежение. Това много впечатли един големец от ГЕРБ, който таман минаваше с колата си покрай нас...

 • Петък, 06 Декември 2019 15:13
  Бoжкoв: Нeкa Бaрни Ръбъл aнaлизирa тeзи тeми

  Бизнecмeнът c пoвдигнaти 18 oбвинeния прeдлaгa нa министърът на правосъдието Данаил Кирилов дa рaзнищи твърдeния нa Илия Злaтaнoв, Плaмeн Бoбoкoв, кaктo и cтaнoвищe нa AДФИ

 • Петък, 06 Декември 2019 15:13
  Дани Кирилов, Спондж Боб и Конфуций

  Правосъдният министър шокира фейсбук с пост, събиращ всички анимационни герои и политици

Оставете коментар