Вторник, 04 Август 2020

Четвъртък, 16 Април 2020 09:26

Засилен контрол по КПП през почивните дни

Главният секретар на МВР: Не се опитвайте да заблудите полицията, останете вкъщи

 

От направените на случаен принцип на проверки на 9000 декларации на КПП-тата са установени множество нарушения. 641 лица, които са посочили основание "отиване на работа" нямат сключени договори за трудова дейност. 80 лица са посочили, че отиват на работа, а всъщност са безработни. Полицаите не са сложени на КПП-тата за подигравка. Това заяви главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов по време на брифинг относно мерките за сигурност, които ще се вземат за Великден.

Той уточни, че няма да се издава нова заповед за напускането на областните градове.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Няма да има нова заповед на здравния министър. Вчера на изхода на София бе нещо страшно. Не разбират ли тези хора каква е опасността? Насила не можеш да дадеш! Заповедта казва, че областните градове се напускат, когато има основание за това. Предполага се, че повечето предприятия и служби няма да работят по празниците и основанието "отиване на работа" ще отпадне. Това е новото, нищо друго! Останете си вкъщи! Нека не опропастяваме това, което направихме от 13 март досега", обясни главният секретар на МВР.

Единствената разлика в четирите почивни дни е, че основанието "отиване на работа" отпада. Иванов съобщи, че на КПП-тата в София е имало засилено преминаване и призова всички да си останат вкъщи и да празнуват, след като заразата премине.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар