Четвъртък, 09 Юли 2020

Петък, 01 Май 2020 10:13

7 хиляди души са върнати от КПП-тата на София за денонощие

СДВР: Има хора, които подхождат агресивно към служителите на реда

 

Близо 40 хиляди автомобила са напуснали София за изминалото денонощие. Това съобщи комисар Любомир Костадинов от "Пътна полиция" - СДВР. Полицията е върнала и част от хората заради неверни данни в декларациите.

По първоначални данни, върнатите от КПП-тата само около София за изминалото денонощие са близо седем хиляди човека.

В ефира на БНР комисар Любомир Костадинов съобщи причините, поради които се налага да връщат хора.

"В декларацията посочват неправилни неща, които не отговарят на заповедта на министъра на здравеопазването, нямат право да напуснат. Сега в момента се връщат от работа, което е също в заповедта. Всичките им декларации досега, които показаха, се връщат на работа или тези, които обслужват и зареждат областите и частни клонове“, коментира той.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

По думите му, вчера през целия ден е имало проблеми. „Имаше такива, които са доста изнервени и не се съобразяват с нашите разпоредби. Все пак, аз повтарям, това е КПП и тука трябва да се спре, да се провери и да се види защо трябва да се напуска", заяви комисар Костадинов.

Очаква се и днес да има сериозни опашки по пропускателните пунктове. От СДВР обясниха, че има и хора, които подхождат агресивно към служителите на реда.

"Имаме и неподчинение, които уж не разбрали нашите разпоредби, хора, които не попълват декларации, сърдят се, търсят в нас причината".

Според комисар Костадинов, най-сериозният трафик към София ще бъде на 6 май вечерта, но не изключва да има коли и на трети май.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар