Петък, 07 Август 2020

Вторник, 07 Юли 2020 11:27

Борисов се яви на разпит в прокуратурата

За даване на показания са привикани и двама от ГЕРБ

 

Премиерът Борисов се яви с противогрипна маска на разпит в Специализираната прокуратура. Вчера той бе призован на разпит, след като бизнесменът Пламен Бобоков показа в ефира на bTV, че си има и с него кореспонденция от sms-и.

Освен него, за даване на показания са привикани и двама от ГЕРБ: Пламен Нунев - народен представител, областен координатор на ГЕРБ в Русе и Росен Даскалов - бивш общински ръководител на партийната структура на ГЕРБ в гр. Русе. Те са призовани заради "установена комуникация", проведена на различни дати миналата година с Бобоков. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Специализирана прокуратура продължава разследването по досъдебно производство за престъпно сдружение с цел търговия с влияние.  Заключението от изготвената компютърно-техническа експертиза на иззети по делото веществени доказателства е обект на задълбочен анализ. С оглед изясняване на обективната истина по досъдебното производство се провеждат множество разпити на свидетели и се приобщават документи, относими към предмета на разследването, уточняват от държавното обвинение.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар