Петък, 07 Август 2020

Понеделник, 13 Юли 2020 10:18

Деница Сачева: Няма да има оставка. Правителството на Борисов ще изкара пълния си мандат

Оставката на правителството не е на дневен ред. За нас е важна борбата с пандемията и как ще изкараме зимата. Нека да си помислим какво ни чака октомври, ноември, декември. Ще има увеличаване на безработицата, икономически трудности. Нека да си представим в какъв хаос някой иска да вкара държавата. Това каза по БТВ социалният министър Деница Сачева.

Изборите се правят, за да може да се завършат пълните цикли в управлението на хората. Правителството на Борисов ще изкара пълния си цикъл. Ние намаляваме хаоса. 

От акцията на „Росенец“ спечелиха Демократична България и ДПС.  Броени минути преди да вляза, Иванов бе в БНТ и  каза, че това е плод на дългосрочна стратегия. Ние не отричаме, че има недоволни и хора, които са на протестите, защото може да има по-добро правителство. 

Но нека да не си затваряме очите, че сигурно има хора ,които има други цели, провокатори. Презумпцията, че никой не харесва правителството е погрешна. Идеята, че всички мразят ГЕРБ  е неправилна постановка. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Изразявам искрени съжаления за случилото се под колоните на МС. Но бащата на Евгений казва, че хора с черни качулки са го хвърлили на полицаите. Много хора, включително и тези, които се крият от правосъдието, може да имат интерес от провокации. 

Оставката на правителството не е на дневен ред. За нас е важна борбата с пандемията и как ще изкараме зимата.  Нека да си помислим какво ни чака октомври, ноември, декември.  Ще има увеличаване на безработицата, икономически  трудности. Нека да си представим в какъв хаос някой иска да вкара държавата.

Изборите се правят, за да може да се завършат пълните цикли в управлението на хората. Правителството на Борисов ще изкара пълния си цикъл. Ние намаляваме хаоса.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар