Петък, 25 Септември 2020

Понеделник, 20 Юли 2020 11:19

Зарков към ГЕРБ: Превърнахте държавата в царство на несправедливост със знаме 500-еврова банкнота!

Изключително е неудобно отвън да свири химна на хора, които са загубили всякаква надежда, друга, освен това да ви изгонят оттук, за да си вземат обратно държавата. Мнозинството граждани, опозиционни партии, Европейската комисия, международни наблюдатели, НПО сектор, гражданско общество, чужди медии казват: „България е корумпирана“, а вие седите безочливо и обяснявате, че не е вярно.

Само вие не виждате, че превърнахте държавата ни в царство на несправедливост със знаме 500-еврова банкнота и с герб, на който се мъдри калинка. Това каза председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков в изказване в Народното събрание по време на обсъжданията на вота на недоверие към правителството, предаде Агенция „Фокус“.

„Само вие не виждате, че говорите за Еврозона в държава, където в разменна монета превърнахте суджука, където местното самоуправление е поверено на дриймтиймове. Само вие не виждате, че в държавата на корупцията пазарът е всевластен в здравеопазване и образование, но е безсилен по отношение цените на имотите на властта. Няма значение в лева или евро плащате наем, ако не плащате наем, защото сте министър.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Само вие не виждате, че тук страшно много се краде и, че това беше казано от държавни институции в тази зала. Ама, яко се краде, ако позволите да перифразирам един български лекар. Само вие не виждате, че се краде от лекарства, от митници, от пътища, от защитни огради, ремонта на НДК, евросредствата и Ларгото под прозорците на Министерски съвет“, допълни той.

Крум Зарков призова към незабавна оставка на кабинета "Борисов" 3.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар