Неделя, 22 Юли 2018
Вторник, 19 Юни 2018 12:21

Виваком, ЧЕЗ и топлофикация върнаха елитния кв. "Лозенец" в каменната ера

Пороят над София е най-малкият проблем на жителите в столичния квартал. Дори при Тодор Живков отстраняваха по-бързо авариите. Кисели диспечърки се карат на клиентите, които имат само ток и студена вода. 

Виваком, топлофикация и ЧЕЗ се подиграват с жителите на части на "Лозенец". След дъждът те останаха без топла вода, без интернет и телевизия, а токът спира и се появява като в дискотека. Жителите на елитния столичен квартал се почувстваха като при Тодор Живков. Нямаш ток, намаш телевизия, а за по-бързото отстраняване на авариите с топлата вода трябваше да се молиш на всички светци едновременно.  

Читател на BIG5 разказа каква е картинката, сравнима само с каменната ера на Фред Флинтстоун: "Още в началото на бурята всичко угасна. Попитахме кога ще бъде отстранена повредата, от Виваком ми казаха изнервени, че не знаели. Може би до 21:00 часа, но трябвало да изчакаме. "Г-не, не сте само вие!", ми се тросна госпожицата по телефона. Очевидно сигналите са хиляди и не сме единичен случай". От топлофикация са се държали по същия невежлив и дори арогантен начин. Лозенец е само част от картинката. В Младост хората имат абсолютно същите оплаквания, както и в още много други квартали в столицата. 

За клиентите остава единствено да ходят на църква и да се молят да не вали дъжд, защото очевидно след всеки порой фирмите, които ни дерат всеки месец, са некадърни и им отнема да отстранят повреда повече от един ден. Другият вариант е да си купим бързовари и да гледаме крайно "интересните" канали, които предлага цифровизацията през 2018 г.  

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 19 Юни 2018 12:21
  КЗК забрани на Гинка да купува ЧЕЗ, застрашава националната сигурност

  Комисията за защита на конкуренцията забрани на Инерком да купи ЧЕЗ. Забраната е наложена върху придобиването на контрол от страна на "Инерком България" ЕАД върху "ЧЕЗ България" ЕАД, "ЧЕЗ Разпределение България" АД, "ЧЕЗ Електро България" АД, "ЧЕЗ Трейд България" ЕАД, "Фри Енерджи Проджект Орешец" ЕАД, "Бара Груп" ЕООД. По време на проучването от страна на Комисията станало ясно, че подобна сделка заплашва конкуренцията на пазара.

 • Вторник, 19 Юни 2018 12:21
  Парламентът ще решава, дали да остави Иван Иванов в КЕВР

  Парламентът ще разгледа като първа точка в четвъртък внесения от ПГ на "БСП за България" проект на решение за предсрочно прекратяване пълномощията на Иван Иванов като член и председател на КЕВР, предвижда седмичната проектопрограма на парламента. На първото за месеца заседание депутатите ще обсъдят промени в Закона за задължителното депозиране на печатни и други произведения, внесен от Делян Пеевски, Йордан Цонев, Хамид Хамид и Велислава Кръстева от ДПС. Пак на същото основание от правилника на НС ще бъдат гласувани на първо четене внесените от левицата промени в Наказателния кодекс.

  Парламентът ще определи и комисия за одитиране на годишния финансов отчет на Сметната палата за 2017 г. В проектопрограмата е второто четене на поправки в Закона за регистрация и контрол на земеделската и горската техника.

  Парламентът трябва да ратифицира Споразумението за възмездни консултантски услуги за подпомагане на Агенция "Пътна инфраструктура" при въвеждането на Националната система за електронно събиране на пътни такси с Международната банка за възстановяване и развитие., пише Епицентър. В пленарната зала трябва да влязат на първо гласуване промени в Закона за интеграция на хората с увреждания, както и второто четене на изменения в Кодекса на труда. В петък ще се проведе и редовният парламентарен контрол.

 • Вторник, 19 Юни 2018 12:21
  Илиян Василев: Гинка легитимира парите на топ политици и на организираната престъпност със схема за пране на пари

  Каква е логиката българските банки да участват с парите на български вложители през кредити, обезпечени с пари от офшорна класическа схема на пране да финансират сделка, при която истинските собственици остават зад кадър, а посредникът - фасадата Инерком, печели комисионни.

Оставете коментар