Събота, 19 Януари 2019
Вторник, 23 Октомври 2018 10:05

Къде са сега Найо, Ивчо, Асенчо, Пепи Москов, Христо Иванов и Радан? Или това не е достатъчно умно и красива кауза за тях?

От няколко дни в социалните мрежи се търси отговор на въпроса къде е т.нар. „дясна опозиция”, когато в обществото ври и кипи от напрежение по повод протеста на майките на деца с увреждания и казаното за тях от Валери Симеонов.

Допълнителен гняв предизвикаха и подкрепата на Кирил Домусчиев - председател на КРИБ, който застана зад вицепремиера, както и подготвяният от работодателите контрапротест срещу майките. 

„Протестърите от лято 2013 не биха ли били така добри да вземат отношение или тази кауза не е достатъчно умна и красива за тях?” Този въпрос задава и Юлия Ал-Хаким във фейсбук профила си.

Ето целият ттекст с отправени въпроси към т.нар. протестъри, самоопределили се като умни и красиви:

"А между другото, кои от тези, които цяла година правиха пърформанси срещу Орешарски, окупираха университети и разхождаха голи цици по площадите, днес застанаха на страната на майките?

Не се заяждам, питам информативно, че са много и не мога да обиколя всички по профили, а и някои са ме блокирали.

Джасимчо как е? Найо? Иво Божков? Асенчо?

Къде е Танчето, откакто баща й стана шеф на БАБХ, революционният й порив секна, та се не видя.

Антоанета Цонева? Радан? Христо Иванов? Пепи Москов?

Не за друго, ама чух, че Домусчиев щял да изкара 25000 работници на площада срещу майките с деца с увреждания.

Протестърите от лято 2013 не биха ли били така добри да вземат отношение или тази кауза не е достатъчно умна и красива за тях?

Днес, в 17,30, който може да се включи в подкрепа на майките!"

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 23 Октомври 2018 10:05
  Парламентът прие на първо четене Закона за социалните услуги

  Това е един от законите, за който настояваха майките на деца с увреждания

 • Вторник, 23 Октомври 2018 10:05
  Управляващото мнозинство се разпадна заради F-16. НФСБ се обяви против

  Правителството иска от парламента да подпише празен чек в сделката за изтребителите, заяви от парламентарната трибуна секретарят на ПГ на "БСП за България" Кристиан Вигенин.

  Депутатите гласуват днес предложението на кабинета за започване на преговори със САЩ за придобиване на 8 нови изтребителя F-16 без съобразяване с предварителната финансова рамка от 1 милиард и 800 милиона лева.

  Докладът за закупуване на Ф-16 влиза в пленарната зала след като вчера две парламентарни комисии - по отбрана и по бюджет и финанси, подкрепиха започването на преговори със САЩ.

  „Тези дебати са срамни и позорни. Ако Димитър Списаревски беше свидетел, щеше да се обърне в гроба“, заяви председателят на парламентарната група на НФСБ Валери Симеонов в пленарна зала по време на дебатите за даване на мандат на правителството за старт на преговори със САЩ за купуване на F-16.

  НФСБ категорично ще гласуваме против решението, то по никакъв начин няма да обезпечи суверенитета на българското въздушно пространство. Това каза народният представител от ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на НФСБ Валери Симеонов по време на дебатите по решението за преговори със САЩ за закупуване на самолети F-16.

 • Вторник, 23 Октомври 2018 10:05
  СДС павира пътя на безконтролната корупция и заради това бяха наказани с цялата злост на историята

  Всички разклонения на градската десница в наши дни пребивават в своята собствена непогрешима психиатрия. Малката сектичка на винаги правите. Тези хора така и не събраха сили поне веднъж да си признаят, че са сбъркали, пише Александър Симов в социалната мрежа

Оставете коментар