Вторник, 26 Май 2020

Понеделник, 09 Март 2020 09:53

Протестиращите пред МС медици искат оставката на правителството

Премиерът Бойко Борисов обеща в събота пакет от мерки за преговори по исканията на Синдиката на медицинските специалисти, но все още няма официална покана за обсъждането им.

Продължава протестът в палатковия лагер пред Министерския съвет на синдиката на медицинските специалисти и на Гражданска инициатива "Системата ни убива".

В отворено писмо до президента, депутати, омбудсмана, медиите и всички граждани, майките на деца с увреждания заявяват: "Вече искаме оставката на правителството и отказваме каквито и да било преговори с представители на кабинета "Борисов 3".

За "Хоризонт" на БНР Мая Илиева каза, че председателят на здравната комисия в парламента Даниела Дариткова трябва да понесе отговорност за думите си от петък, когато окачестви барикадата на петте сестри като целенасочена провокация.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Тя потвърди казаното от колежката ѝ Димитрия Димитрова пред БНР, че протестът остава безсрочен, защото голяма част от исканията им остават неизпълнени.

Премиерът Бойко Борисов обеща в събота пакет от мерки за преговори по исканията на Синдиката на медицинските специалисти, но все още няма официална покана за обсъждането им, каза Мая Илиева.

източник: БНР, снимка: БГНЕС

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар