Петък, 19 Април 2019
Неделя, 16 Септември 2018 08:53

Елена Йончева: Плащаме кръвен данък с магистралите на Борисов, ГЕРБ намали безработицата, като изгони хората в чужбина

"Не искаме да регламентираме назначаването на чисто партийни хора на държавна хранилка. Ако не напуснем парламента, правим точно това. Всеки от нас ще е в своя избирателен регион, защото хората дават тона и дебата. Живеем във фасадна демокрация. С магистралите вече плащаме кръвен данък, данък жиявот". 

Това заяви пред БТВ депутатът от БСП Елена Йончева. "Легитимираме с присъствието си това, което прави ГЕРБ, докато аргументите по законопроектите на депутатите им отпадат. Техен бивш депутат ги описа като шайка. Не го казвам аз, а хората, които са управлявани 10 години от групировка. Тя е влязла в общините и в други партии. ГЕРБ си отива не по желание на опозицията, а на хората. Във всяка сфера България е на дъното. Имаме проблеми при преките чуждестранни инвестиции, при образованието, от учебните инвестиции излизат неграмотни хора, загиват хора в автобуси. Ние не искаме оставки на министри, а на цялото правителство. Разговорът е как ще измънкнем от дъното, независимо кой управлява. През 2006-2007 имахме 10 млрд. преки инвестиции, днес са под 1 млрд. лева", посочи Йончева.

"Безработицата по данните на ГЕРБ намалява, защото гони хората навън, няма време за политическа скромност", каза още журналистката.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар