Вторник, 25 Февруари 2020

Вторник, 31 Декември 2019 08:54

Пожар избухна в психодиспансера в София

Сградата на психодиспансера в София пламна. Сигналът за инцидента е получен в 5.05 ч. днес

Въпреки страховитите пламъци, пожарът е локализиран. На място са изпратени 37 пожарникари и 10 пожарни автомобила. Няма данни за пострадали. Предполага се обаче, че има нанесени сериозни материални щети, предаде БТВ.

Хората съобщават, че обгазяването се усеща до болница "Царица Йоанна - ИСУЛ". Огънят е обхванал и два автомобила, паркирани в близост. Евакуирани са 51 пациенти, заедно с персонала.

Пожар избухна в психодиспансера в София

Трима пациенти са хоспитализирани в Клиника по вътрешни болести на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД, след пожара от тази сутрин, в района на столичната Сточна гара. Това съобщиха от пресцентъра на болницата. Пациентите са от СБАЛПФЗ София-област и не са пострадали от пожара. Настанени са в УМБАЛ "Св. Анна"-София АД до възстановяване на инфраструктурата в района.

Огнеборци и противопожарни автомобили все още работят на мястото на пожара в района. Движението на кръговото кръстовище на „Сточна гара“, където се намират противопожарните автомобили се осъществява нормално и в двете посоки. Районът не е отцепен. Трафикът е съвсем слаб.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 31 Декември 2019 08:54
  48-годишен мъж е застрелян в София

  По първоначална информация жертвата е застреляна с един куршум в главата

 • Вторник, 31 Декември 2019 08:54
  Чужди медии: София има голям проблем с въздуха

  Най-вече през зимата въздухът в София е особено замърсен, включително защото бедните горят боклуци за отопление. По данни на СЗО, София е с най-лошия въздух сред всички европейски столици, пише "Дойче веле", позовавайки се на швейцарския телевизионен канал SRF и на Euronews.

 • Вторник, 31 Декември 2019 08:54
  Нов въоръжен грабеж в София

  Въоръжен грабеж в София, този път в магазин. Денонощният магазин се намира в района на кръстовището на ул. "Райко Алексиев" и "Тарас Шевченко" в столичния кв. "Изток". Обирът става в 23 ч. снощи.

Оставете коментар