Понеделник, 25 Май 2020

Неделя, 27 Май 2018 17:41

Тодор Славков пусна снимка на щерка си пред паметника на прадядо й Тодор Живков

На фотоса Кати позира с емблемата на родния социализъм Тодор Живков

Тодор Славков пусна във фейсбук снимка на дъщеря си Катерина Славкова пред паметника на прадядо й Тодор Живков.

Нека припомним, че преди дни на 18 май Славков отбеляза своя 47-ми рожден ден. Той е син е на Иван Славков и Людмила Живкова и внук на бившия комунистически лидер Тодор Живков.

Майка му Людмила Живкова умира, когато е едва на 10-годишна възраст.

Дъщерята на Тодор, Кати, е дете от любовта му със Силвия. Нека припомним, че след смъртта на ъндърграунд героя Поли Пантев бившото му гадже и атрактивната блондинка Силвия се залюбва с внука на Тодор Живков.

Малък Тошко толкова хлътва по блондинката, че й прави сериозно предложение още през първия месец на връзката им. Силвия по-късно го дарява с малката Катерина.

Според клюката тя успява да омае Малък Тошко още докато е заедно с Поли. Когато овдовява, с риск за живота си наследникът на клана Живкови я прибира заедно с детето й.

Говори се, че тази постъпка е щяла да му струва главата, ако не се бил намесил Иван Славков. От свои източници в ДС той разбрал, че аверите на Поли Пантев готвят вендета на “веселата вдовица” и сина му и го отървал само благодарение на яките си връзки.

NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 27 Май 2018 17:41
  Волен Сидеров: От двамата, които предадоха Живков, единият стана президент, другият – премиер

  Ето какво написа Волен Сидеров в личната си страница във фейсбук по повод 10-ти ноември:

 • Неделя, 27 Май 2018 17:41
  Навършват се 30 години от началото на демократичните промени в България

  Навършват се 30 години от началото на демократичните промени в България. На 10 ноември 1989 г. пленумът на ЦК на БКП гласува оставката на Тодор Живков като генерален секретар.

  Процесите по свалянето на Тодор Живков от власт се развиват от средата на 80-те години, когато неговият имидж започва да пада. Той не е харесван от Михаил Горбачов, който иска отстраняването му.

  В България движеща сила на свалянето на Тодор Живков стават така наречените "чавдарци", формирани на 5 ноември 1989 г. по инициативата на Добри Джуров. В групата влизат Добри Джуров, Йордан Йотов и Димитър Станишев.

  Кулминацията на събитията настъпва в периода 4-10 ноември 1989 г.

 • Неделя, 27 Май 2018 17:41
  Поръчаха ми да сваля Тодор Живков*

  Спомени на Валентин Терехов, учен и дипломат, близък приятел на Андрей Луканов

Оставете коментар