Вторник, 26 Май 2020

Четвъртък, 25 Август 2016 20:59

Путин "Искам Сорос Dead or Alive!"

Руският президент е убеден, че милиардерът работи за унищожаване на руската икономика още от 90-те години на миналия век

Русия издаде официално съобщение, че издирва Джордж Сорос жив или мъртъв, изтъквайки това, че го счита за сериозна заплаха за националната сигурност.

Иначе на милиардера му беше забранено да влиза в страната още от миналата година, когато стана ясно, че той е работел активно във вреда на руската икономика още от ранните 90 години на миналия век, пише veteranstoday.com, цитиран от Блиц.

Още преди шест години бе обявено, че "първото нещо, което трябва да се знае за Голдман Сакс е, че това е най-мощната инвестиционна банка в света и най-големия вампир, който източва средствата на хората. Може да се каже, че Сорос е като тази банка, пише руският сайт.

"Джордж Сорос е замесен във всяка политическа криза по света, пише webtribune.rs. Той мисли, че е непобедим. Мисли, че може да движи политиката на цялата планета".

Говори се, че Путин му бил толкова бесен, че казал, че ако някога милиардерът с еврейско-унгарски произход влезе в Русия, повече жив няма да излезе.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 25 Август 2016 20:59
  Как Бил Гейтс замени Джордж Сорос като "враг №1 на тутраканската селищна система"

  Бил Гейтс е десет пъти по-богат от Джордж Сорос, показва класацията на списание "Форбс". Въпреки това доскоро Гейтс изобщо не можеше да се сравнява със Сорос в една друга класация - на "злодеите", за които можеше да прочетем куп небивалици и на които хора по целия свят приписват всякакви абсурдни злини. Заради даренията си за прогресивни и либерални политически каузи в САЩ, както и финансирането на научни и образователни институции в бившите социалистически страни чрез оглавяваната от него фондация „Отворено общество“, Сорос си навлече гнева на по-консервативни кръгове.

 • Четвъртък, 25 Август 2016 20:59
  Путин с мощен отговор в защита на СССР

  Президентът отхвърли исторически спорове

 • Четвъртък, 25 Август 2016 20:59
  Борисов: Горанов да се обяснява за Божков

  Какво сме му взели - завод ли, фабрика ли, изригна премиерът по повод обвиненията на хазартния бос

Оставете коментар