Понеделник, 21 Септември 2020

Вторник, 26 Февруари 2019 14:06

Нинова на среща с посланиците на страните от ЕС

Представена беше и дейността на Елена Йончева по разкриване на корупционни практики по висшите етажи на властта и стартиралия политически процес срещу нея

Корнелия Нинова проведе работна среща с посланиците на страните – членки на Европейския съюз, акредитирани в България. За това съобщи лично във фейсбук страницата си:

"Днес проведохме работна среща с посланиците на страните – членки на ЕС, акредитирани в България. Беше представена приетата от БСП платформа за предстоящите европейски избори ‘’Визия за Европа’’ и залегналите в нея приоритети за развитие на Европейския съюз.

На представителите на дипломатическия корпус представих приетите изменения в Изборния кодекс, които ограничават правата на българските граждани и нарушават основни демократични принципи в изборния процес, аргументите на БСП за напускане на парламента и изрази опасения за честността на изборите.

Представена беше и дейността на Елена Йончева по разкриване на корупционни практики по висшите етажи на властта и стартиралия политически процес срещу нея, целящ да ограничи свободата на словото и да спре разследването на злоупотреби с публични средства."

Корнелия Нинова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар