Понеделник, 22 Април 2019
Сряда, 20 Март 2019 11:32

Лиляна Павлова пак ще депутатства... До евроизборите?

Носи се упорит слух, че именно тя ще оглави листата на ГЕРБ за евровота

Заради работата си като многоръкия Шива в името на каузата ГЕРБ и заради широкия спектър на компетенциите си, едва завърнала се в парламента, Лиляна Павлова туткси бе избрана за член на две парламентарни комиси

След като остана без министерство, което да командва, тъй като ведомството й за бг председателството на ЕС бе закрито преди време, тя чинно ще изчаква по-добри времена в пленарната зала.

Тя е припозната от съпартийците си като специалист в различни области – от финанси и мениджмънт през регионално строителство, благоустроство, та до сложни евроказуси.

Оказва се обаче, че нейните възможности не се изчерпват дотук, а социалната политика и правото няма да й си опрат, поради което и бе избрана в правната комисия и в комисията по труда, социалната и демографската политика.

В политическите среди упорито се носи мълвата, че именно Лиляна Павлова може да оглави евролистта на ГЕРБ, или поне да получи със сигурност избираемо място в списъка на кандидатите за евродепутати.

А като сравним заплатата на бедния бг парламентарист с този на европейския, а също качеството на живота в София и Брюксел, може да направим обосновано предположение, че бъдещото й амплоа на евродепутат е вид възнаграждение от ГЕРБ за вярната й партийна служба през последните години.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 20 Март 2019 11:32
  Корнелия Нинова: Предупреждението за пълзящата диктатура е безсмислица

  Според лидера на БСП ГЕРБ са отчуждили България от европейските и от българските ценности и са ни лишили от човешко достойнство

 • Сряда, 20 Март 2019 11:32
  Борисов: Инвестираме в образованието, защото БСП разчитат на необразованите хора и късата памет

  За другата година сме планирали 360 млн. за увеличение на учителските заплати, заяви премиерът Бойко Борисов по време на отчитането на гражданския диалог „Европа в нашия дом“.

  Вече всички деца имат шкафчета в училища. Ние сме единствените в Европа, които имаме Wifi във всяко едно училище, похвали се Борисов.

  „На Вълчев съм възложил да проверят състоянието на училищните автобуси и може там да разчита на още 20 млн. лв., и толкова за интерактивност“, добави премиерът. По думите му в природните науки обаче изоставаме.

  „Никога не е правено такива паркове и градини, направихме добри паркове, за има къде да се събрат БСП. Днес гледам са се изтъпанили на Южния парк. Те ни връщат във времето на Третата коалиция“, коментира Бойко Борисов.

  „Инвестираме в образованието, защото те разчитат на къса памет и нискообразовани хора. Те - премиерът тогава, първата дама тогава, изгонената зам.-министърка за корупция“, уточни той.

  „Аз излизам и казвам, оставка за това и това. Ние не разбрахме тогава какво стана. Тези хора говорят, но ние нямаме един спрян фонд, една спряна програма. Ние нямаме един спрян фонд, те издигат манипулация за предизборната си кампания“, уточни премиерът.

  „Тези сега в Южния парк ни плашат. Ама хич не ни е страх от тях. Ние грешим, което показва, че не сме идеални“, допълни още лидерът на ГЕРБ.

 • Сряда, 20 Март 2019 11:32
  Георги Харизанов: ГЕРБ се намира в най-ниската си точка към момента

  Странен е призивът на Борисов за обединение срещу „пълзящата диктатура“, коментира политическият анализатор

Оставете коментар