Понеделник, 22 Април 2019
Сряда, 20 Март 2019 12:26

Драгомир Стойнев: Цветанов е обладан от българските социалисти

Цялата пленарна зала се занимава с БСП, защото тя ще е победителка на изборите, категоричен е депутатът


„Ще присъстваме в зала след провеждане на избори, когато бъдат избрани хора, които не възпроизвеждат хаос, а мислят за просперитета на държавата.“ Това заяви от трибуната на парламента заместник-председателят на парламентарната група на БСП Драгомир Стойнев по време на дебата за избора на ръководство на ЦИК.

„Това, което виждам, е обладаването на Цветан Цветанов от българските социалисти. Мога да заявя следното - г-н Цветанов, вие сте обладан от това, което се случва при нас. Чест за всяка една политическа сила е да има толкова много политици и да има дебат за мястото на тези политици. Силно се надявам, че и при вас ще има такъв дебат, за съжаление не съм убеден, че ще се случи. При вас кандидатите за изборите се спускат", каза още Стойнев.

„Цялата пленарна зала се занимава с БСП. Това е нормално, защото БСП ще бъде победителката на следващите избори. Ще ви поканим на наш конгрес. Да дойдете, да заповядате. В крайна сметка голяма част от вас са бивши членове. Г-н Цветанов говореше за приемственост. При нас също има приемственост. Странно как стана приемственост от ваша страна. Или през цялото време сте го ползвали, или просто нямате кадърни и компетентни хора“, допълни заместник-председателят на ПГ на БСП.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 20 Март 2019 12:26
  Йончева дава на спецпрокуратурата оригинален запис на “Ало, Банов”

  "Ние предоставяме на специализираната прокуратура запис, това е оригиналният запис, направен е на 21.03.2016. Смятам, че този път специализираната прокуратура няма да може да се измъкне от разследване по аферата "Ало, Банов."

  Това каза водачът на листата за евроизборите на БСП Елена Йончева, на специална пресконференция от централата на партията. 

  "От документите по безспорен начин се установяват думите от записа", добави депутатът юрист Пенчо Минков.

  „Проверих записа, направен е на 21.03.2016 г. и неговата продължителност и съдържание отговарят напълно на копието на електронния запис, който предоставихме на специализираната прокуратура. Смятаме, че този път спецпрокуратурата няма да се измъкне от разследване", заяви на пресконференцията Йончева. 

  БСП обжалват постановлението, с което спецпрокуратурата отказа да образува досъдебно производство по сигналите срещу министъра на културата Боил Банов за строежа на Ларгото. 

 • Сряда, 20 Март 2019 12:26
  Иво Христов: Имам една кауза – възстановяване на демокрацията в България

  Румен Радев е световно легитимиран, той е основният борец срещу корупцията, заяви той 

 • Сряда, 20 Март 2019 12:26
  Иво Христов: В България наистина има автокрация

  Остава лоялен към президента Румен Радев и решението да се кандидатира за депутат в Европейския парламент и да напусне поста съветник на държавния глава е лично

Оставете коментар