Сряда, 26 Юни 2019
Сряда, 20 Март 2019 14:54

Марешки очарован от ГЕРБ, "Воля" остава в парламента

Аптекарският бос се кле, че няма сделка между двете партии, а той нищо не получавал в замяна

След среща с ГЕРБ лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки се размечта как в едно бъдещо мнозинство партията му управлява заедно с ГЕРБ. Той вече осъзнал, че хората на Борисов и Цветанов са големи експерти, след като седнали да му разяснят управленската си програма и това, което били изпълнили от нея, стана ясно от негово изявление след рандевуто.

Аптекарският бос, който се изживява като "златният пръст" в Народното събрание, постанови: ВОЛЯ остава в парламента! И не забави благодарностите си към управляващата партия.

"Непознавайки тяхната програма, можеше да вземем необосновани решения, които да навредят, в крайна сметка, на държавата", оправда оставането си в пленарната зала той.

Не било присъщо на депутатите от партията му да се явяват "като едни политически брокери или комарджии", додаде той. Това било най-лесното, но водело до хаос и безвремие. "Ние не виждаме основание да не подкрепяме добрите неща, които до голяма степен съвпадат и с нашите виждания", уточни бизнесменът, пренебрегвайки, че до онзи ден бълваше огън и жупел срещу новите си партньори.

Марешки се закле: нямало сделка между двете партии, а той не получавал нищо срещу оставането си в парламента. "Навярно се чудите и как така има такава партия, която нищо не иска! Знам, че това е нестандартно, време е да свиквате", обърна се към медиите той. И патетично завърши, гледайки Цетан Цветанов в очите: "ГЕРБ заслужават да бъдат подкрепяни!"

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар