Сряда, 26 Юни 2019
Четвъртък, 21 Март 2019 13:04

Андрей Райчев: Покупката на Цветанов „мирише“ отвсякъде

Историята с апартамента на Цветанов е съшита с бели конци, заяви социологът

„Очевидно е, че има някаква договорка зад кулисите. Виждаме, че това е 2 месеца преди изборите. Предизборно ли е? Предизборно е”. Така социологът Андрей Райчев коментира в студиото на Нова ТВ информациите, които се появиха в общественото пространство за новия апартамент на втория човек в ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Сигурен съм, че всичко е било законно, изпипано. Наказанието е по линията на политиката”, коментира още Андрей Райчев и заяви, че наказанието на тези хора са изборите.

„Историята има елемент на финален акорд. Цветанов влезе в политиката като заложи апартамента си, защото нямал пари. Същото се случи и с ДПС. Това е отвратителна демагогия. Борисов има три стратегии - да започне да казва, че са прави. Втората е да каже: Който си е дробил попарата, да си сърба. И трета - да се опита да се замотае. Скандал има отвсякъде за много неудобен момент“, категоричен е социологът.

Райчев сподели, че е изумен от оптимизма на Цветанов: „Явно мисли, че те ще управляват вечно и няма търпение. Те вървят по две линии на замазване. Горката Цачева, сама си изкопа изкоп“.

Тази история причинява много сериозна щета на ГЕРБ. Ако предприемат да се защитават, ще бъдат в отбрана до края на живота си. Тази позиция е неудържима. Да не съм на мястото на Борисов, заключи Андрей Райчев.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар