Понеделник, 26 Август 2019
Четвъртък, 25 Април 2019 15:26

Кирил Добрев: Факт е, че ГЕРБ си отиват

С нас са всички, които искат промяна на статуквото, заяви зам.-председателят на БСП  по време на разширено заседание на  Областния съвет на БСП - Бургас

„В тези избори с нас са всички, които искат промяна на статуквото. Единствената партия, която може да промени ситуацията, е БСП. Факт е, че ГЕРБ си отиват. Те стават токсични в своите действия“.  Това заяви зам.-председателят на БСП  Кирил Добрев  на разширено заседание на  Областния съвет на БСП - Бургас.

По думите му скандалите, които ескалираха в последно време, доведоха до спад на доверието в ГЕРБ. „Промяната ще започне от изборите за Европейски парламент. Искаме честен вот“, подчерта Добрев.
По време на заседанието бе обсъдена политическата обстановка в региона. Председателите на всички 13 общински организации на БСП от областта изнесоха доклад за извършената работа до момента, коментираха и подготовката за предстоящите евроизбори. Те изразиха и готовност за насрочването и провеждането на срещи с кандидатите за евродепутати от листата на левицата.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар