Понеделник, 13 Юли 2020

Вторник, 21 Май 2019 13:59

Младен Маринов за Стоян Зайков: Разширяваме периметъра за търсене

Издирването на двойния убиец от Костенец продължава

Продължава издирването на Стоян Зайков, разширяваме периметъра на претърсване. Това каза на брифинг министърът на вътрешните работи Младен Маринов, цитиран от Агенция „Фокус“.

„Сигурността наистина е скъпо нещо. Но ние сме длъжни да защитим гражданите и да издирим извършителя на тежкото престъпление“, обясни Маринов. Той поясни, че са планирани действия в различни направления. „Предприехме действия по защита съвместно с прокуратурата на евентуално застрашени лица, които са имали отношения – както семейни, така и спорове в миналото, с евентуалния извършител. Те са евакуирани и не се намират на територията на Костенец“, обясни вътрешният министър.

На въпрос дали е станало ясно на кого принадлежи намереното оръжие, Маринов отговори, че експертизите за ДНК профили все още продължават. „Към момента не можем да твърдим, че това е оръжието, с което е извършено второто убийство“.

Маринов поясни, че се разширява периметъра на претърсване. „Получаваме много сигнали, които ежедневно проверяваме – от най-различно естество, включително и такива, които мога да определя като злонамерени. Затова искам да призова да не се пускат злонамерени сигнали“, каза още той.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 21 Май 2019 13:59
  Появиха се нови кадри от бруталния побой на Евгени Марчев

  Студентът продължава да лежи под охрана и с отнет телефон в "Пирогов", докато МВР се хвали с образцовите си действия

   

 • Вторник, 21 Май 2019 13:59
  МВР шефът веднага да уволни полицаите пребили момчето! Трябват оставки!

  Той е студент в трети курс – право, учи в Хага, съобщава сайтът “Афера”.

  Снощи след като младият мъж буквално бе смлян от бой от десет изрода в униформи, полицаите са го закарали в ареста на Трето РУП в София.

  ЦЯЛА НОЩ МОМЧЕТО Е ДЪРЖАНО В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ В АРЕСТА!!!

  Чак сутринта, когато се влошава много, го закарват в Пирогов и в момента Евгени Марчев е там с полицейска охрана пред вратата на стаята.

  При него не пускат никого, само майка му е успяла да влезе, тъй като е лекар.

  Евгени Марчев е с тежко комоцио и десетки други поражения, бил е в много тежко състояние, но Слава Богу, в момента е стабилен.

  Пред АФЕРА близък на битото момче заяви: „Той е приятел на сина ми и заедно с други приятели са били снощи на протеста. След 23 часа Евгени е бил извлечен от седем осем полицая от групата на протестиращите и зверски пребит зад колоните. Сега не пускат нито адвокат, нито журналисти да го видят в Пирогов, не пускат и родителите му. Нещо повече – от пресконференцията на безумния главен секретар стана ясно, че ще повдигнат обвинение за едро хулиганство. Сигурно свидетели ще бъдат биячите. Но момчетата и момичетата от протеста също искат да свидетелстват.“

  По отвратителен начин по телевизиите пълно идиотщини говорят главният секретар на МВР с изключително „интелигентната“ си физиомутра, както и строени ченгета, които пищят как им били счупени пръстите. Ами, като биете като изроди, ще си чупите пръстите! Изкараха се ангели небесни, като че ли не виждаме с очите си как бият уродски без да има причина.

  Какво налагаше такъв зверски бой от толкова полицаи над беззащитен човек, така и така хванат от тях, на всичкото отгоре със сложени от тях белезници?!

  И продължават ДА ЛЪЖАТ ОТ МВР – МЕТО, ЧЕ НЯМАЛО НАСИЛИЕ! ИЗРОДИ!!!

  МВР – Мето – върха на малоумието на Хунтата!

  Силно приближено видео, за да се види по-ясно бруталния полицейски побой!

   

 • Вторник, 21 Май 2019 13:59
  Горещ слух: Битият от полицията е починал?

  От МВР отрекоха да има тежко пострадал, двама постъпили за лечение в „Пирогов“

Оставете коментар