Понеделник, 13 Юли 2020

Вторник, 11 Юни 2019 08:52

Калоян Паргов: Бихме подкрепили Мая Манолова за кмет на София

"Мая Манолова се доказа като гласа на народа", посочи още той

„Търсим кандидатура за кмет на София извън рамките на БСП, защото София е трудна територия. Категорично бихме подкрепили Мая Манолова”. Това заяви председателят на БСП –София и член на ИБ на БСП Калоян Паргов. 

„Едва ли мога да гадая социологически какво би се случило, но Мая Манолова се доказа като гласът на народа. Няма да е лоша и ролята й като гласът на софиянци, за да можем да променим всичко това, което ни дразни в София”.

"Първоначален разговор Манолова да стане кандидат за кмет на БСП не е провеждан. Но ако тя бъде номинирана от червените структури, ще има и разговор", каза още Паргов.

По думите му в БСП търсят кандидатура, която да бъде извън рамките на партията. "София е трудна територия за социалистите. Видяхме, че моделът Радев успя и в София, търсим нещо подобно", посочи Паргов.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Ситуацията, която се създаде, отклонява БСП от поставените й цели. Оставката на Нинова е факт и е подадена. Конгресът се събира, за да я констатира. Дали може да се случи друг сценарии мога само да гадая”, коментира още Паргов относно ситуацията в БСП.

На въпрос дали самият той би се кандидатирал за лидер на партията, той бе категоричен: „Тази въпрос не стои пред мен”.

Отправям призив към всички в БСП да се осъзнаят. Нинова с подаването на оставката си хвърли партията в хаос и сега се чудим какво да правим на 16-ти юни. Никой не искаше нейната оставка по начина, по който тя драматизира с нея.

Източник: Новините на NOVA

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар