Сряда, 03 Юни 2020

Петък, 14 Юни 2019 11:35

Младен Маринов след акцията на ГДБОП срещу кабелните оператори: Интелектуалното пиратство е сериозен проблем

Жители на Гоце Делчев излизат на протест пред офиса на местната кабелна телевизия

Напрежение в Гоце Делчев след вчерашната акция на ГДБОП срещу кабелните оператори. Хиляди потребители останаха без интернет и телевизия. Днес жители на Гоце Делчев излизат на протест пред офиса на местната кабелна телевизия. В отговор на протеста вътрешният министър Младен Маринов коментира, че проблемът е на този, който събира пари, за да предоставя незаконна услуга, а не в МВР.

Маринов поясни, че органите на реда работят активно и срещу фалшивите марки и незаконното разпространение на видеофилми и звукозаписи. Той допълни, че в България трябва да свикнем, че интелектуалното пиратство е сериозно престъпление, което нарушава авторските права.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Младен Маринов, министър на вътрешните работи: Знаете, че на този етап, вследствие на предприеманите мерки, ние сме извън така наречения списък 301 на САЩ по отношение на борба с пиратството, но така имаме притеснение, че ако не продължим с ефективните мерки срещу този вид престъпна дейност, е възможно пак да бъдем включени в този списък, а това пряко влияе върху всички останали процедури, свързани дори и с облекчаване на визовия режим на нашите граждани.

Източник: БНТ

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар