Сряда, 21 Август 2019
Неделя, 28 Юли 2019 14:35

Продажбата на е-винетки ще бъде затруднена на 29 юли

От АПИ предупреждават за възможни рискове

 

За проблеми с продажбата на електронни винетки в понеделник след 17 часа, предупреждават от Агенция "Пътна инфраструктура".

Между 17 ч. и 23 ч. в понеделник са планирани дейности по внедряване на актуализации на електронната система за събиране на пътни такси на база време и на база изминато разстояние. Възможно е да възникнат частични забавяния и прекъсвания, които биха могли да затруднят продажбите на електронни винетки.

За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка по време на планираните актуализации препоръчваме на водачите внимателно да планират пътуването си по републиканската пътна мрежа и да купят електронната си винетка своевременно.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Планираното внедряване на софтуерните актуализации е част от подготовката за въвеждане в експлоатация на тол системата, уточняват от АПИ.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 28 Юли 2019 14:35
  Строителната фирма незаконно ползва терен под мост на АМ „Струма“ като автопарк

   „Грома Холд“ отдавна ползва терена от над 10 декара, изключителна държавна собственост

 • Неделя, 28 Юли 2019 14:35
  Четири демонстрационни центъра за тестване на тол услуги започват работа от днес

  В центровете с помощта на служители на Националното тол управление ще може да се тества купуването на маршрутни карти от четирите канала, по които АПИ ще ги продава – терминал за самообслужване, сайта www.bgtoll.bg, мобилното приложение и от гише

 • Неделя, 28 Юли 2019 14:35
  БСП: Трябва да е ясно кой носи политическата отговорност за изгорялата магистрала „Струма“. В България магистрали няма, има само части от магистрали

  Днес трябваше да стартира тол системата, но това не се случи.

  Трябва да е ясно кой носи политическата отговорност за изгорялата магистрала „Струма“. Това каза заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Георги Свиленски по време на пресконференция.

  „Темата, по която ще си поговорим в горещината на летния сезон, разбира се, е транспортът, който касае всеки един български гражданин и случващото се в държавата. Днес, на 16 август, трябваше да стартира в България работата на прословутата тол система. Днес трябваше всеки един преминаващ през България камион да заплаща за преминато разстояние. Вследствие на тези средства държавният бюджет, държавата, АПИ трябваше да събира пари, с които да ремонтира българските пътища. Какво констатираме на 16 август, вместо да имаме пътища, по които да могат да пътуват българските граждани, имаме участъци от магистрали. Цяла магистрала, работеща в България няма, имаме една магистрала към Българското Черноморие - „Тракия“, която вече поредна година е с ограничения за 90 км в час за движение“, заяви още Свиленски.

  По думите му другата магистрала е „Струма“, която е изгоряла. „За пожара на магистрала „Струма“ четири дни вие медиите и ние политиците ни занимават с прехвърляне на отговорности“, отчете Свиленски. По думите му всички институции ги обединява едно единствено име и един единствен човек - премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Оставете коментар