Четвъртък, 16 Юли 2020

Сряда, 04 Септември 2019 14:31

Йорданка Фандъкова: Мога да покажа на Мая Манолова една по една новите 100 детски градини

Мога да покажа на Мая Манолова една по една новите 100 детски градини

Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова относно кандидатурата на Мая Манолова за кмет на столицата, предаде Агенция „Фокус“.

„Чух, че г-жа Манолова е питала къде са училищата и детските градини в кварталите. Тук са – в кварталите“, каза Фандъкова. Тя добави, че до края на годината се очаква още няколко детски градини да бъдат завършени.

„До края на годината очаквам още 5 да бъдат завършени, строим общо 8 в момента и започваме още 9. Това е работа“, заяви кметът на София.

По думите ѝ развитието на София не е лесно. „Развитието на София изисква работа. И аз съм срещала много трудности по пътя си, но не съм се отказвала, защото съм поела ясен ангажимент“, каза Йорданка Фандъкова.

Който обещава лесни резултати в двумилионен град, няма как да ги постигне лесно, но с работа става, каза още Фандъкова.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Моята мотивация е работа за София, постигане на резултати и аз съм човек, който не бяга от отговорност“, заяви Фандъкова за кандидатурата си за кмет на столицата. Тя добави, че ще бъде съсредоточена върху резултатите и плановете за София.

„Всеки кандидат, всеки щаб и всяка партия ще прецени каква кампания ще води“, каза Фандъкова. Кметът на София добави, че това не и е първа кампания и хората я познават.

„Нашите приоритети от години са: развитието на София като зелен и чист град, работа в кварталите, а новият ни приоритет - от 2 години можем да си позволим да влезем активно и целенасочено в кварталите, след като реконструирахме и подобрихме базовата инфраструктура“, заяви тя.

По думите ѝ хората помнят дупките по бул. „Цариградско шосе“ и бул. „Ботевградско шосе“, които е трябвало да бъдат оправени и след това Столична община е започнала работа в кварталите. „Става бавно, а не с магическа пръчка“, заяви Йорданка Фандъкова. 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 04 Септември 2019 14:31
  Айде спрете да крадете в такива мащаби, бе!

  Добре че сме благословени с прекрасен климат, че да сме изпозагинали досега, ако бяхме в тропиците. Простата аритметика доказва само едно: градът ни се управлява от прости хора. Прости и крадливи.

   

 • Сряда, 04 Септември 2019 14:31
  След пороя в София: Над 700 сигнала за наводнени булеварди, подлези и квартали без ток (обзор)

  Общината в София бърза да почисти шахтите заради очакван нов дъжд следобед.

  Над 700 са получените сигнали за наводнени булеварди, подлези, спирки на метрото, закъсали автомобили и квартали без ток - това е равносметката след снощната силна буря в София.

  Един човек е леко пострадал, съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова. 63-та линия на градския транспорт в участъка от "Бяла чешма" към "Цар Борис Трети" е отклонена зарази завиряване.

  Няма други промени в движението на градския транспорт в София. И към момента екипи на Столичната община и на пожарната отводняват улици в кварталите "Красна поляна" и "Манастирски ливади", информира кметът Йорданка Фандъкова.

 • Сряда, 04 Септември 2019 14:31
  Борисов: Вече не нося телефони, сутрин снимам чекмеджета, дрешници, гардероби (Видео)

  Премиерът Бойко Борисов присъства на символичната първа копка на сградата на българския суперкомпютър в "София техпарк".

Оставете коментар