Сряда, 23 Октомври 2019
Понеделник, 30 Септември 2019 13:17

Нинова в Търново: Весела Лечева прослави България като състезател, като кмет ще прослави Търново

Символичната сграда на хан „Хаджи Николи“ във Велико Търново  бе избрана от Весела Лечава – кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници на БСП във Велико Търново за откриването на предизборната й кампания за Местни избори 2019. 

„Гордея се с всеки един от вас и усещам вашата обич”, обърна се към препълнения от търновци двор кандидатът за кмет и водач на листатата за общински съветници Весела Лечева. „Обещавам на търновци, че първото нещо, което ще премахнем, е страхът. Ще се боря с цялото си сърце, за да не ви разочаровам. За мен управлението е да съзидаваш и да създаваш. Велико Търново има нужда от градивен растеж и от усилието на всеки великотърновец. Обещавам да свърша всичко това, което моите опоненти обещаваха в тези два мандата и не го направиха. Защото търновци вече не могат да чакат.“, убедена е Весела Лечева.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Като състезател тя прослави името на България. Вярвам, че като кмет ще прослави и Търново. Защото е умна, дисциплинирана, отговорна и състрадателна. И защото кандидатите ни за общински съветници и кметове на населени места са почтени и професионалисти, млади хора с енергия и опитни с мъдрост, готови да подредят своите градове и да работят за вашето добруване. Имайте вяра в успеха и сили за победа. На добър час!“, пожела и лидерът на левицата Корнелия Нинова. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар