Понеделник, 06 Април 2020

Сряда, 20 Ноември 2019 10:04

НАП подпука Efbet! Данъчните гледат под лупа най-оборотната зала на комарджиите в „Красно село“!

Стефан, Боян и Цветомир Найденови са разследвани в няколко държави за пране на пари и други криминални дейности

Служители на Националната агенция по приходите (НАП) подлагат на пълна данъчна проверка скандалната хазартна компания Efbet. Агентите от НАП отдавна гледали с подозрение фирмата на Стефан, Боян и Цветомир Найденови, но до момента не били правили чак толкова детайлна данъчна проверка на компанията, която разполага с малтийски онлайн лиценз на името на регистрираната на острова фирма „Бробет“.

Според източници на сайта „Само истината“, няколко от изпълнителните директори на Efbet, включително и управителят на най-оборотната им зала в кв. „Красно село“, обикаляли под пара различни фирми, с които имали договори през годините, за да си „набавят“ със стара дата „пропуснатите“ данъчни документи.

В една от компаниите, които босовете на Efbet посетили наскоро, за да си изпросят със закъсняла дата някои пропуснати документи – става дума за фирма, занимаваща се с продажба на специализирана техника за комуникация, служителите останали втрещени от паниката, която била обзела Efbet-аджии, заради течащата проверка на НАП.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Едно от лицата, представляващо хазартната компания, дори споделило, че специално със залата в „Красно село“ шефовете му яко го били закъсали, защото именно от там минавал най-големият оборот на фирмата и именно там се вършели най-големите далавери – като „фалшиви печеливши“ и пране на пари, за които вече десетки медии у нас и в чужбина писаха в детайли.

Публична тайна е, че съвсем доскоро Стефан, Боян и Цветомир Найденови не спираха да се хвалят сред свои познати, че тримата са напълно недосегаеми в България и че имат свои хора, на които плащат щедри суми пари за спокойствието, с което се ползват.

Те дори са твърдели, че във всеки един момент могат да се обадят на шефовете на НАП и на някои от най-важните специализирани служби към МВР.

Нека припомним, че след серия журналистически разследвания, започнали от чужбина, стана ясно, че марката Efbet е забъркана в цяла камара от мръсни деяния, а собствениците й Стефан, Боян и Цветомир Найденови са разследвани в няколко държави за пране на пари и още цял куп други криминални дейности.

източник: Само истината

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар