Понеделник, 13 Юли 2020

Сряда, 20 Ноември 2019 12:58

Борисов: Да се махат всички замесени със смъртта на 3-годишното дете

Трябва да има възмездие по случая с починалото 3-годишно дете, искам да се отстранят всички, замесени в смъртта му.

Това каза видимо ядосан премиерът Бойко Борисов при откриването на редовното правителствено заседание, предаде Агенция „Фокус“.

„Искам Ананиев да отстрани всички директори на болници, замесени в процеса със смъртта на тригодишното дете. Говорете с прокуратурата да полазват ВМА за експертизите, трябва да има възмездие.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

От наша страна това, което трябва да се направи, ще се направи днес. Незабавно да се махат оттам, докато свършват проверките и се намерят виновните. Направихме детски отделения, толкова пари за здравеопазване се дават“, добави още той.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 20 Ноември 2019 12:58
  Димитър Стоянов: Борисов е пушил пури и е въртял разни неща с Божков, не Радев

  Новата опорка на ГЕРБ: Радев работи в синхрон с Божков! Протестът е платен от Божков!

 • Сряда, 20 Ноември 2019 12:58
  Ден четвърти на протеста, площадът в триъгълника на властта вече е пълен

  Четвърти ден на протести в София. Площадът в "триъгълника на властта" вече е пълен с протестиращи. Демонстрацията е под надслов "Да защитим демокрацията".

 • Сряда, 20 Ноември 2019 12:58
  Корнелия Нинова: Призовавам всички, в деня, в който вотът на недоверие се дебатира, да се съберем пред парламента

  ГЕРБ счупиха държавата!

  Вчера, изплашени и вцепенени от нарастващото недоволство в цялата страна, премиерът Борисов, вицепремиерите му и представителите на управляващото мнозинство направиха недопустими внушения, включително и за БСП.

  Първо, десетките хиляди протестиращи българи на различни възраст, с различни политически убеждения, с различни професии, не са платени провокатори. Те са почтени хора, които искат справедливост.

  Второ, Борисов управлява 10 години със страх и репресии. Вчера направи същото. Внуши, че ще бъде запален Партийният дом. Че БСП ще счупи държавата. И жестоко бяха бити беззащитни хора. Няма да търпим това повече.

  Държавата е счупена от ГЕРБ и присъдружните им партии за 10-годишното им управление. Многократно погазиха Конституцията и законите на страната. Заличиха разделението на властите. Обезсилиха институциите. Управляваха като мафиотско- олигархичен кръг. Доведоха ни до първо място по бедност и корупция и до последно по свобода.

Оставете коментар