Вторник, 26 Май 2020

Събота, 23 Ноември 2019 16:10

Цвета Караянчева подкрепи избора на Валери Симеонов за зам.-председател на НС

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева застана зад избора на Валери Симеонов за зам.-председател на парламента, съобщи БНР.

В Златоград Караянчева коментира протестите на майките на деца с увреждания и исканата от тях оставка на Валери Симеонов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Цвета Караянчева, председател на НС: По правилник всяка парламентарна група има право да посочи зам.-председател. Г-н Валери Симеонов е един от ръководителите на един от коалиционните партньори, така че няма нищо чудно в това. За думите си като вицепремиер той понесе своя кръст, подаде оставка. Той е избран като народен представител и мисля, че няма нищо лошо в това неговата парламентарна група да го предложи на този пост. Не знам какво влагат протестиращите в личността на г-н Валери Симеонов. За мен той приключи с предния период и като народен представител има право да бъде избран.

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 23 Ноември 2019 16:10
  Валери Симеонов се закани, че след Васил Божков ще смаже и Валентин Златев!

  Лидерът на НФСБ заяви, че после трябва да бъдат ударени и мобилните оператори

 • Събота, 23 Ноември 2019 16:10
  Валери Симеонов: Грозно е Радев да говори за някакви недъзи точно на 6 май

  Концесионерите на плажове ще бъдат компенсирани, НФСБ предлага безплатни шезлонги и чадъри 

 • Събота, 23 Ноември 2019 16:10
  Шезлонги и чадъри стават безплатни. В заведенията масите ще бъдат на 1,5 м разстояние

  Плажните принадлежности – чадъри, шезлонги, масички, ще бъдат безплатни тази година. Това стана ясно на брифинг в МС след заседание на Коалиционен съвет във вторник, съобщи Нова телевизия.

  „Ще се прилага използването на талони или купони – ваучери за туризма. Разбрали сме се те да бъдат използвани само от хора, които са плащали осигуровките си. Размерът и действието на ваучерите предстои да бъде прецизирано. Имаме единодушно мнение и позиция, че ваучерите ще се използват като средство за насърчаване на туристическия бранш. Те ще бъдат възможни и за ученици – за зелени училища, например", каза Валери Симеоновот НФСБ.

  „По искане на ресторантьорския бизнес ще се измени последната заповед на министъра на здравеопазването – разстоянието между масите ще бъде 1,5 метра, а не 2,5 метра. Обслужващият персона ще работи с шлемове, а не само с маски", обяви Симеонов. 

Оставете коментар