Понеделник, 06 Април 2020

Събота, 15 Февруари 2020 15:25

Корнелия Нинова: Имаме три задачи – програма за управление, управленски екипи и обединяване на хора

Мобилизираме целия идеен, професионален и кадрови потенциал, заяви лидерът на БСП

"Поздравявам ви за резултата на местните избори. “Младост” избра кмет, издигнат от БСП, защото вие поехте ясни ангажименти към жителите на района, издигнахте подходящ кандидат, обединихте и други към нашата кауза и работихте неуморно."  Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова  на отчетно изборната конференция на БСП в район Младост, в София. Според нея това е начинът да се успява – управлението на Борисов е изчерпано и е важно сега БСП да покаже как би управлявала.

"Днес отчитаме последните четири години за партията. Знаете, че бяха трудни. Въпреки силата на цялата държавна машина, която се изправяше срещу нас през това време, спечелихме президентските избори, удвоихме депутатите си в България и сме единствената партия, която увеличи европейските си депутати. Като опозиция упорито предлагахме закони в изпълнение на програмата си. ГЕРБ и ОП ги отхвърляха. За да успеем да осъществим нашите политики, трябва да спечелим парламентарните избори", каза още Корнелия Нинова.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Тя набеляза три задачи: "На базата на “Визия за България” да предложим програма за управление, да  обединим онези, които искат върховенство на закона, социална справедливост, нормални условия за правене на бизнес и инвестиции, чист въздух, земя и вода и да подготвим управленски екипи от професионалисти във всички сфери на обществения живот. Вярвам, че сега точно е моментът за това."

Лидерът на БСП отбеляза още, че в отчетно-изборната кампания в БСП са ангажирани всички структури в страната. Тя изтъкна, че всеки социалист участва в дискусиите и всяко мнение е ценно. "Сега мобилизираме целия идеен, професионален и кадрови потенциал. Нека моделът на успеха в “Младост” да стане национален", пожела Корнелия Нинова.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар