Вторник, 26 Май 2020

Вторник, 03 Март 2020 13:33

Караянчева напусна официалната реч на Румен Радев на връх Шипка

Шефката на парламента била на Шипка като гражданин, въпреки официалните съобщения на пресцентъра на НС

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева напусна официалната реч на държавния глава. Докато той говори на връх Шипка, тя посети костницата там.  Причината била нарушените препоръки на оперативния щаб по коронавируса, според които честванията трябваше да бъдат отменени, съобщава „24 часа”. Самата Караянчева каза, че е дошла на връх Шипка като обикновен гражданин.

Припомняме, че в събота вечерта от пресцентъра на Народното събрание съобщиха, че председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще участва в отбелязването на Националния празник на България на връх Шипка, „като ще се съобрази с предписанията на Националния оперативен щаб и с програмата на Областната администрация – Стара Загора”. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Днес парламентарният пресцентър съобщи, че председателят на Народното събрание Цвета Караянчева участва в отбелязването на Националния празник на България на връх Шипка и цитира казаното от нея в разговор с граждани на Шипка: „Нека бъдем патриоти, нека бъдем благодарни на хората, които са загинали за нашата свобода, да помним техния героизъм, саможертва и безпримерна любов към България“.

снимка: пресцентър на Народно събрание

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар