Сряда, 27 Май 2020

Събота, 07 Март 2020 14:17

Борисов: Ще предложим пакет за споразумение с медсестрите

В началото на следващата седмица правителството ще предложи пакет за споразумение на медицинските сестри. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод на протеста и гражданското неподчинение на медсестрите, които повече от денонощие останаха барикадирани в сградата на Народното събрание, предаде БНР.

„Всичките тези хора би да се накачат горе на козирката и да кажа или/или. С тях се виждах, огромна част от обещанията сме ги свършили и всичко това ние в разговори последния месец сме го финализирали. Така че аз съм проявил уважение към тях. Вчера пратих министри, зам.-министри и т.н. Със синдикатите официалните ние работим. И един пакет ще предложим след понеделник, да видим как ще се разберем“, заяви премиерът.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

По-рано Борисов съобщи във Фейсбук, че за Тодоровден е в шуменското село Пристое, където се провежда традиционното за празника надбягване с коне - кушия. „Винаги съм радостен, когато съм в Североизточна България. Тук християни и мюсюлмани живеят заедно в дух на приятелство“, написа той и подчерта:

„Днес е празник и няма да говорим за политика“. 

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар