Сряда, 27 Май 2020

Събота, 04 Април 2020 09:32

Кристалина Георгиева: Световната икономика спря

Намираме се в период на рецесия, който е много по-лоша от световната икономическа криза, каза директорът на Международния валутен фонд

Световната икономика на практика е спряла. Ситуацията е много по тематика, която е през времето на кризата през 2008 - 2009 г., който е директорът на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева.

„Никогата в историята на МВФ не сме виждали икономиката да спре. Намираме се в период на рецесия, който е много по-лоша от световната икономическа криза ”, каза, че по време на днешната пресконференция.

Така реагирайте на COVID-19, трябва да следвате други неща, които трябва да бъдат необходими, за да могат да се овладеят, за да се развият вируси, за да се извърши спиране на обществения живот и икономиката.

В момента сме свидетели на фалшива дилема - да спасиш живот или да спасиш поминък, като така трябва да се установи на вируса под контрола е предпоставка за запазване на най-добрите тъкани, трябва да се говори. Апелирайте към политиците днес, ние трябва да признаете, че трябва да се появи на публичното здраве и да се върнете към хотела на работа вървят ръка за ръка.

Никогата в историята на вашето предприятие не е много много, които могат да се нуждаят от спешно финансиране от МВФ, което е в рекордно кратки срокове.

Кристалина Георгиева е, че проектите вече са одобрени, а парите са изплатени, за да се иска необходима помощ за защита срещу избирането на драматично увеличение на финансовите нужди в момент на внезапно намаляване на икономическите дейности и приходи.

Съвместно със СЗО, МВФ настоятелно здрави ученици трябва да бъдат поставени на предното място в списъка с приоритети.

Изплащане на заплащане на медицински и медицински сестри, подпомагане на болници и специални кабинети, създаване на полеви клиники, закупуване на защитни съоръжения и необходимо медицинско оборудване, проверяване на кампаниите, които трябва да бъдат изведени на работа - със сериозни инвестиции за защита на хората, които трябва да запазят.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Здравите ви системи са много неподходящи за натискане на COVID-19 и изпитват значение, което трябва да се стимулира.

Това трябва да се върне с помощта на приоритет в икономиката като безработица, свеждане до минимум на фалити и постепенно ì подпомагане.

Финансовата комбинация не е забележима за здравеопазването, а всичките най-подходящи за домакинството и хората.

Икономическата активност намалява, като например заразени и мерките за борба с пандемията засягат работници, фирмите и проверката за доставки, загубата на работните места и несигурността е необходима, финансовите условия са почти се задържат, а това се прави на петрола, за да се извлече от износа на стоките.

МВФ ще помогне, тъй като можете да намалите капацитета си за реакция при извънредни ситуации от 50 милиарда до 100 милиарда долара. Това дава възможност да се получат два пъти повече пари от фонда, което е налице по време на извънредни ситуации. Общият заем от 1 трилион долара вече е гарантиран, благодарение на решителните действия на своите задължения.

МВФ е със световна банка, която е достъпна за спиране на обслужването на дълга от най-лошите страни до официалните двустранни кредитори, като световната икономика е паралирана от пандемията, счита Кристалина Георгиева.

източник: БГНЕС

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар