Неделя, 05 Юли 2020

Вторник, 12 Май 2020 20:50

Управляващите отхвърли предложението за намаляване на ДДС на храни и лекарства

Корнелия Нинова: Никакво обяснение за всички днешни въртеливи обещания на Борисов, дадени заради страх от протести

 

Току-що управляващото мнозинство отхвърли предложението ни за намаляване на ДДС на храни и лекарства на 9 %.

Не беше даден нито един аргумент, нито едно изказване, никакво обяснение за всички днешни въртеливи обещания на Борисов. У мен се затвърди мнението, че тези обещания бяха дадени заради страх от протести, а не с мисъл за българската икономика и обедняващите българи.

Корнелия Нинова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 12 Май 2020 20:50
 • Вторник, 12 Май 2020 20:50
  Корнелия Нинова: Бъдете непримирими към несправедливостта, учете нови неща и се развивайте

  Поздравявам Младежкото обединение за енергията, която вложихме заедно в последните четири години в политиките за социална справедливост и грижа за младите хора. Четири много наситени години, с десетки срещи, кампании, протести, международни прояви в отстояване на семейно подоходно облагане, грижа да децата, културен чек, младежка заетост, помощ на възрастните хора. Настоящето ни изправя пред новите предизвикателства на високите технологии, изкуствен интелект и екологичните проблеми. Това са теми на бъдещето. Знам, че работите по тях и сте готови за тези предизвикателства. Радвам се, че с промените в БСП дадохме възможност на младите да участват активно в политиката и да прилагат нашите идеи на практика като кметове, общински съветници, депутати и евродепутати. Сега имате и собствено младежко предаване в Българска свободна телевизия. Изпълнете го със съдържание за проблемите на младите и грижа за тяхното бъдеще. Бъдете непримирими към несправедливостта, учете нови неща и се развивайте.

 • Вторник, 12 Май 2020 20:50
  Корнелия Нинова: Предлагам консолидация в интерес на хората, а не част от статуквото за собствен интерес

  Лидерът на БСП Корнелия Нинова присъства на отчетно-изборната конференция на общинската организация на БСП–Плевен заедно с депутатите Румен Гечев и Стефан Бурджев. Каквото и да се говори, фактите за последните четири години показват едно - БСП повишава доверието в себе си на всички избори

Оставете коментар