Неделя, 12 Юли 2020

Четвъртък, 28 Май 2020 15:59

Корнелия Нинова: Краят на войната по пътищата зависи единствено от нашата отговорност

Можем да се справим с войната по пътищата, ако бъдем отговорни

Честит Спасов ден на всички именици и честит празник на автомобилистите и мотоциклетистите.

Бъдете здрави и внимателни.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

По пътищата на България често загиват хора. Зачестиха случаите на шофиране в нетрезво състояние и след употреба на наркотици. Нека бъдем непримирими към това. С Крум Дончев - четирикратен шампион на България и носител на Европейски рали трофей се обръщаме към вас:

Войната по пътищата взема скъпи човешки жертви. Можем да се справим с нея, ако бъдем отговорни към себе си и към близките си.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 28 Май 2020 15:59
  Корнелия Нинова: Призовавам всички, в деня, в който вотът на недоверие се дебатира, да се съберем пред парламента

  ГЕРБ счупиха държавата!

  Вчера, изплашени и вцепенени от нарастващото недоволство в цялата страна, премиерът Борисов, вицепремиерите му и представителите на управляващото мнозинство направиха недопустими внушения, включително и за БСП.

  Първо, десетките хиляди протестиращи българи на различни възраст, с различни политически убеждения, с различни професии, не са платени провокатори. Те са почтени хора, които искат справедливост.

  Второ, Борисов управлява 10 години със страх и репресии. Вчера направи същото. Внуши, че ще бъде запален Партийният дом. Че БСП ще счупи държавата. И жестоко бяха бити беззащитни хора. Няма да търпим това повече.

  Държавата е счупена от ГЕРБ и присъдружните им партии за 10-годишното им управление. Многократно погазиха Конституцията и законите на страната. Заличиха разделението на властите. Обезсилиха институциите. Управляваха като мафиотско- олигархичен кръг. Доведоха ни до първо място по бедност и корупция и до последно по свобода.

 • Четвъртък, 28 Май 2020 15:59
  Нинова с призив: Да се обединим около идеите и хората, които няма да се огънат, за да ги реализират

  За този четиригодишен период основен приоритет на левицата по думите на Нинова е била социалната тема – бедността и неравенствата

 • Четвъртък, 28 Май 2020 15:59
  БСП-София: Настояваме за незабавна оставка на главния прокурор

  „В нито една цивилизована държава не е възможно въоръжени лица да окупират президентството“, се казва в документа

Оставете коментар