Неделя, 05 Юли 2020

Събота, 06 Юни 2020 12:06

Иван Гарелов: Атакуват Нинова, защото е силен политик

„Фактът, че Корнелия Нинова е подложена на такава мощна атака говори единствено за това, че тя е един силен политик“, заяви Гарелов

„Отвсякъде атакуват Корнелия Нинова, защото е силен лидер“. Това каза в предаването „Денят с Георги Любенов“ по БНТ известният журналист Иван Гарелов.

Според него в почти всички медии, срещу лидера на БСП Корнелия Нинова, текът непрестанни атаки, а това може да бъде обяснено просто с това, че тя е силен и влиятелен лидер.

„Много кадри на БСП бяха свикнали да си живеят покрай партията, не казвам, че са лентяйствали, били са депутати, формирали са политиката на партията, но Нинова ги разчисти и ги остави настрана , за да даде път на младите“. Така Иван Гарелов обясни напрежението и разделителните линии в настоящото ръководство на социалистическата партия.

По думите му, всички тези стари кадри в момента създават напрежение, защото са изгубили постовете си. Единственото изключение е Янаки Стоилов.

„Мобилизирана е цялата пропаганда, всички възможни хора, които биха могли да кажат нещо против Корнелия Нинова са мобилизирани да я атакуват. Обърнете внимание, че всички медии, които се намират под влиянието на управляващите, са мобилизирани във войната срещу нея.“

Според Гарелов фактът, че Корнелия Нинова е подложена на такава мощна атака говори единствено за това, че тя е един силен политик.

Кадър: БНТ

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 06 Юни 2020 12:06
  Корнелия Нинова: Бъдете непримирими към несправедливостта, учете нови неща и се развивайте

  Поздравявам Младежкото обединение за енергията, която вложихме заедно в последните четири години в политиките за социална справедливост и грижа за младите хора. Четири много наситени години, с десетки срещи, кампании, протести, международни прояви в отстояване на семейно подоходно облагане, грижа да децата, културен чек, младежка заетост, помощ на възрастните хора. Настоящето ни изправя пред новите предизвикателства на високите технологии, изкуствен интелект и екологичните проблеми. Това са теми на бъдещето. Знам, че работите по тях и сте готови за тези предизвикателства. Радвам се, че с промените в БСП дадохме възможност на младите да участват активно в политиката и да прилагат нашите идеи на практика като кметове, общински съветници, депутати и евродепутати. Сега имате и собствено младежко предаване в Българска свободна телевизия. Изпълнете го със съдържание за проблемите на младите и грижа за тяхното бъдеще. Бъдете непримирими към несправедливостта, учете нови неща и се развивайте.

 • Събота, 06 Юни 2020 12:06
  Корнелия Нинова: Предлагам консолидация в интерес на хората, а не част от статуквото за собствен интерес

  Лидерът на БСП Корнелия Нинова присъства на отчетно-изборната конференция на общинската организация на БСП–Плевен заедно с депутатите Румен Гечев и Стефан Бурджев. Каквото и да се говори, фактите за последните четири години показват едно - БСП повишава доверието в себе си на всички избори

 • Събота, 06 Юни 2020 12:06
  БСП: Истината за чумата се разбра. Сега търсим справедливост

  Вигенин и Нинова ще осигурят юридическа подкрепа на животновъдите, които ще заведат дела за нанесените им вреди

Оставете коментар