Четвъртък, 01 Октомври 2020

Неделя, 02 Август 2020 17:00

Ден 25 на антиправителствени протести

В 25-ия ден на протести с искания за оставки на правителството и на главния прокурор три ключови кръстовища в столицата остават блокирани от демонстранти.

Освен Орлов мост и булевард „Цар Освободител“ при сградата на президентската администрация е затворено и кръстовището на Ректората на Софийския университет, съобщава БНР.

На една от палатките пред сградата на Министерския съвет с надпис „Граждански парламент“ се събират подписите с искане за оставка на правителството.

Около шадравана пред президентството продължават да се събират хора.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Това правителство се оказа безпомощно да се справи със спекулата, която ограбва доходите на българите. Здравеопазването ни е в разпад. Българските граждани са най-бедните и най-болни в Европа“.

„Като духовник не мога да приема след цар Борис Трети да има Борисов 3... Това, което се случи – младите хора от чужбина, които си дойдоха тук и отвориха очите на всички, го чакаме 30 години“. 

По площада в т.нар. „триъгълник на властта“ има инсталации с тикви и букети, а в отводнителните шахти са поставени табели „Борисов 3 - в канализацията“.

Обстановката е спокойна.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар