Петък, 02 Октомври 2020

Вторник, 11 Август 2020 12:19

Борисов: Взех тежки решения, идните дни ще ги обявя

Премиерът инспектира магистрала "Европа": Ако е казал Господ, септември българите ще карат по нея

 

Бойко Борисов обяви, че е взел решения, които определи като „тежки“. Той каза това по време на обиколка на строежа на автомагистрала „Европа“, без да посочи какви са тези решения и кога точно ще ги огласи: 

„Тежките решения е важно, докато ги вземеш. Аз моите съм ги взел …Винаги като имаш решения, като си наясно със себе си е ясно, другите да му мислят“, заяви Борисов във видео, излъчвано на живо през личната му страница във Фейсбук.  

По думите му до 2-3 дни ще вземе „едни решения много интересни, така че хората ще бъдат успокоени със сигурност“. 

„Имаме да решаваме за Covid-19, за болниците, за общините“, допълни премиерът.

Борисов инспектира магистрала "Европа" заедно с със зам.-министъра на строителството Николай Нанков, а проверката как върви строителството бе предавана на живо от профила на Борисов във Фейсбук.

Ако е казал Господ, септември българите ще карат по нея, посочи Бойко Борисов.

Нашите строители на съвременна България, нашите "герои на социалистическия труд", както се казваше едно време, за месец ще довършат започнатото, коментира премиерът.

„Движението тук беше един паваж, ако си спомняте, където хората толкова протестираха. Само за месеци, това е новото трасе посока запад, по което се движат автомобилите“, обърна се към спътниците си Бойко Борисов. И заяви, че само преди шест месеца са се слагали колоните, а сега вече има мостове.

Премиерът коментира и скандалния запис с Христо Иванов, при който става дума за Маджо.

"Гузната физиономия не можеш да си оправдаеш", заяви Борисов. Той заяви, че щом е видял клипа, го е препратил на Христо Иванов, не за друго, а да си види гузната физиономия.

Нанков пък коментира, че от вчера Иванов си е сменил версията за скандалното видео няколко пъти.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"За разлика от тези, които вече събират CV-та, ние имаме да решаваме много неща. Най-голямата финансова политическа криза в света. Но на мои политически колеги им се вижда лесно, като е лесно, да са го направили", заяви Борисов и допълни, че хората му споделят колко по-чисто е Черноморието и припомни, колко много пречиствателни станции са направени.

"От горе до долу цялото ни крайбрежие се пречиства с пречиствателни станции, представяте ли си какво е било Черно море преди нас", коментира Борисов.

„Всичко това е за младите хора, а и не само, и за тези на средна възраст, и на старите хора. Животът на всеки е мил“, допълни той.

Тежките решения е важно докато ги вземеш, аз моите съм ги взел, каза още Борисов, докато инспектираше строителството на автомагистрала „Европа“.

„Най-тежкият участък на магистрала „Европа“ е край Драгоман. Тежките решения е важно докато ги вземеш. Аз моите съм ги взел. Сега е важно да се направи разчет. Тежките решения сме си ги взели. Винаги като имаш решения и си наясно със себе си е ясно. Другите да му мислят. Аз като ги слушах, че искат да съборят правителството и да влязат в парламента, за да са силна опозиция. А кой ще доведеш, за да си опозиция? Не ти ли е мила държавата, за да си опозиция на някой друг. Програма на политическа партия - да влязат в парламента и да вземат депутатските заплати. Аз сега съм им измислил нещо, което много ще им хареса.
А кой ще строи и кой ще работи, кой ще взима тежките решения? Пак някой друг, а ние ще му намираме кусури. Нямаме партия, която да влезе в парламента и да взима тежките решения", посочи Борисов.

„Как се прави магистрала в това дере. Същото е и при Ботевград - Мездра. Сега нека видят хората през какви скали се минава. Пробива се планината“, допълни той.

източник: БНР, Епицентър

 

Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар